Intermann Bucharest

Cine suntem noi ? : Agenție Interimară franco-română

Intermann Interim Agency Romania

Intermann este o agenție interimară franco-română, ce are ca scop recrutarea muncitorilor români ce sunt responsabili, serioși, și doresc să muncească în străinătate pentru un salariu mai bun. Ne ocupăm de tot procesul tău de angajare, precum și de transportul necesar pentru a ajunge în siguranță la locul de muncă.

Suntem o echipă de seniori francezi, spanioli și români în domeniul recrutării în România și împreună am înființat o agenție care reunește cei mai buni parteneri din Franța, Spania, Belgia, Germania și Italia.

Recrutăm muncitori pentru domenii ca: agricultură, logistică, alimentație, domeniul hotelier, industrial, construcții, restaurante, transporturi, medical, și multe altele. Dispunem de oferte variate de muncă pentru ca oricine apelează la ajutorul nostru să își găsească job-ul mult visat.

Avem așadar companii serioase cu cel mai bun rating conform rapoartelor COFAS care caută să recruteze muncitori români serioși și motivați pentru a lucra în străinătate.

Echipă cu experiență

Colaborând cu noi, vei putea discuta cu o echipă formată din experți ce te vor ajuta să îți selectezi oferta de muncă ideală pentru tine. Suntem lângă tine la orice pas, pentru a ne asigura că pleci să lucrezi în cele mai bune condiții.

Oamenii din spatele companiei Intermann și-au demonstrat profesionalismul și seriozitatea, construindu-și experiența de-a lungul anilor. Acest lucru se reflectă în numărul mare de muncitori ce au ales să plece în străinatate cu ajutorul nostru, iar acum au un salariu stabil și un job mult mai bun decât ar fi putut avea în România.

Suntem vorbitori de limbi străine, cum ar fi engleza, spaniola, franceza, pentru a putea discuta cu potențiali angajatori din mai multe țări, și pentru a nu avea nicio barieră lingvistică. Determinarea cu care lucrăm îți va fi transmisă și ție, atunci când vom demara toate demersurile pentru a-ți găsi job-ul ideal.

Ne poți găsi chiar și la biroul nostru din Intrarea Nisipari 16, București 077190, pentru mai multe discuții față în față.

Parteneri selectați cu atenție

Când vine vorba despre alegerea partenerilor cu care vrem să colaborăm, putem spune că suntem foarte severi pentru că ne dorim ca angajații noștrii să beneficieze de cele mai bune condiții de muncă.

De asemenea ne dorim să creem o legătură strânsă între angajat și angajator, pentru ca ambele părți să beneficieze de rezultate optime. Vrem ca tu să te bucuri de un job stabil și un salariu care să corespundă nevoilor tale, pentru a putea avea cele mai bune rezultate la locul de muncă. Astfel, angajatorul tău va fi mulțumit de alegerea făcută.

Oferim cele mai bune condiții

Echipa noastră este dispusă să te ajute în procesul de selecție a ofertelor de muncă pentru a găsi cel mai bun job. Încercăm să facem procesul de angajare cât mai transparent posibil, pentru ca tu să fii informat cu toate aspectele noului job.

Suntem atenți la nevoile tale, pentru ca noul job să fie ideal. Ne poți contacta telefonic, pe WhatsApp sau pe LiveChat. Experții noștri în recrutări sunt deschiși la discuții și dornici să te ajute.

Serviciile oferite sunt dedicate atât companiilor din străinătate care sunt în căutarea forței de muncă, cât și viitorilor angajați ce au nevoie de îndrumarea unui specialist pentru orientarea în carieră.

Îți asigurăm transportul și cazarea pentru ca tu să te simți în siguranță, pentru a te putea concentra pe locul de muncă.

Ce ne diferențiază de celelalte agenții de recrutare?

În primul rând, misiunea noastră principală este ca tu să îți găsești un job care să îndeplinească toate dorințele și cerințele tale. Pentru acest lucru suntem dispuși să avem câteva ședințe de cunoaștere, pentru a afla ceea ce cauți, ce aptitudini și cunoștinte ai, și cel mai important, ce îți place să faci.

În urma discuțiilor noastre îți vom selecta cele mai bune oferte de muncă, și te vom ajuta să o alegi pe cea mai bună. De asemenea, ne vom ocupa de contractul tău pentru ca angajarea ta să fie legală din toate punctele de vedere, și să respecte cerințele actuale de pe piața muncii.

Indiferent de ce întrebare ai sau nelămurire, ne poți contacta pentru a discuta și pentru a rezolva orice problemă.

Cui ne adresăm?

În principal ne adresăm tuturor companiilor din strainattae ce se află în căutare de resurse umane, și ne comportăm ca un partener de lungă durată în procesul de recrutare. Partenerii interesați vor avea la dispoziție candidați serioși aleși pe baza criteriilor impuse de companiile cu care colaborăm.

De asemenea, suntem la dispoziția candidaților noștri pe care îi consiliem în procesul de căutare a noului job. Echipa noastră îți stă alături de la prezentarea oportunităților de muncă, la consilierea pe parcursul procesului de angajare, dar și pentru a media eventualele evenimente neplăcute ce pot apărea la locul de muncă.

Ce valori ne definesc?

Colaborarea, munca în echipă și parteneriatul sunt doar câteva valori ce ne definesc ca agenție de recrutare, în cadrul relațiilor cu clienții noștri. Suntem deschiși și oferim transparență la fiecare pas, pentru ca partenerii noștri să se simță în siguranță.

Dedicarea cu care lucrăm se vede în urma rezultatelor noastre pozitive, iar acest lucru ne face foarte dedicați proiectelor noastre. Munca noastră nu se oprește până nu aducem muncitorul potrivit la locul de muncă potrivit, și îi asigurăm un proces de angajare și integrare profesionist și confortabil.

Echipa noastră de experți este în strânsă conexiune cu tot ce se întâmplă în  domeniul industriilor, atât din România cât și din străinătate, și suntem la curent cu evoluția pieței muncii. Prin modul nostru de organizare și acționare, vă puteți așteptă la cele mai bune rezultate într-un timp mai scurt.

BRUTAR

BRUTAR Intermann este in cautare de personal experimentat pentru un post de brutar. Cerințe: Experienta în domeniu minim 3 ani Limba franceza/engleza- constituie un avantaj; Spirit de

COFETAR

COFETAR Intermann este in cautare de personal experimentat pentru un post de cofetar. Cerințe: Experienta în domeniu minim 3 ani Limba franceza/engleza- constituie un avantaj; Spirit

DULGHER ACOPERISURI

DULGHER ACOPERISURI Intermann este în căutare de dulgher pentru acoperisuri.  Cerințe: Experiență în domeniu minim 4 ani. Permis de conducere cat.B – constituie un avantaj; LIMBA

Excavatorist-Franta

Angajam EXCAVATORIST Intermann este in cautare de personal cu experienta pentru un post de excavatorist. Cerințe: Experienta în domeniu minim 2 ani Permis de conducere

MUNCITOR RECONDITIONARE CALORIFERE

Angajam MUNCITOR RECONDITIONARE CALORIFERE Intermann este in cautare de o persoana cu experienta care sa se ocupe de reconditionarea caloriferelor: sablare, curatare si vopsit. Cerințe:

MUNCITOR INTRETINERE-MENTENANTA

Angajam MUNCITOR INTRETINERE-MENTENANTA Intermann este in cautare de personal pentru postul de muncitor intretinere-mentenanta. Cerințe: Experienta în domeniu minim 2 ani Limba franceza -constituie un

AJUTOR ZIDAR

Angajam AJUTOR ZIDAR Intermann este in cautare de personal cu experienta si motivat pentru postul de ajutor de zidar. Cerințe: Experienta în domeniul constructiilor minim

LACATUS MECANIC SUDOR

Angajam LACATUS MECANIC SUDOR Intermann este în căutare de personal calificat pentru o firma care realizeaza balustrade în Franța. Cerințe: Experiență în domeniu minim 5

LACATUS MONTATOR CONFECTII METALICE

Angajam LACATUS MONTATOR CONFECTII METALICE Intermann este în căutare de personal calificat pentru o firma din Franța. Cerințe: Experiență în domeniu minim 5 ani Permis

Zugrav

Angajam Zugrav Intermann este in cautare de zugravi care realizeaza finisaje de lux. Cerințe: Experienta în domeniu minim 2 ani Permis de conducere cat.B Limba

Intermann angajeaza tinichigiu junior
TINICHIGIU JUNIOR PENTRU FRANTA

TINICHIGIU JUNIOR Intermann este in cautare de personal calificat pentru desfasurarea meseriei de tinichigiu junior. Cerințe: Experienta în domeniu minim 1 an Permis de conducere

TINICHIGIU PENTRU FRANTA

TINICHIGIU Intermann este in cautare de personal calificat pentru desfasurarea meseriei de tinichigiu. Cerințe: Experienta în domeniu minim 5 ani Permis de conducere cat.B – constituie

MONTATOR PANOURI FOTOVOLTAICE

MONTATOR PANOURI FOTOVOLTAICE Intermann este in cautare de personal calificat/necalificat pentru montare panouri fotovoltaice. Cerințe: Experienta în domeniu nu este obligatorie dar constituie un avantaj;

Angajare Rigipsar pentru franta | Intermann
RIGIPSAR

RIGIPSAR Intermann este in cautare de personal cu experienta pentru montarea de panouri rigips si experienta de zugrav. Cerințe: Experienta în domeniu minim 4 ani Permis

ZIDAR POLIVALENT

ZIDAR POLIVALENT Intermann este in cautare de personal calificat pentru zidarie. Cerințe: Experienta în domeniu minim 3 ani Minim de cunostinte in dulgherie si cofrare

Fatadier

Fatadier FATADIER Intermann este in cautare de personal cu experienta in domeniu (conform videoclipului postat in anunt) pentru realizarea fatadelor exterioare pentru case si blocuri.

Bucatarie – PIZZAR

Bucatarie – PIZZAR Bucatarie – PIZZAR Intermann este in cautare de personal motivat si calificat pentru desfasurarea meseriei de pizzar intr-un restaurant tip brasserie cu

Bucatarie SPALATOR VASE (1)
Bucatarie SPALATOR VASE

Bucatarie SPALATOR VASE Bucatarie – SPALATOR VASE Intermann este in cautare de personal motivat pentru desfasurarea meseriei de spalator de vase in bucataria unui restaurant.

VOPSITOR AUTO

angajam VOPSITOR auto VOPSITOR AUTO Intermann este in cautare de personal calificat pentru desfasurarea meseriei de vopsitor auto. Cerințe: Experienta în domeniu minim 5 ani.

MECANIC AUTO 2023
MECANIC AUTO

MECANIC AUTO MECANIC AUTO Intermann este in cautare de personal calificat pentru desfasurarea meseriei de mecanic, care detine atestatul de mecanic. Cerințe: Experienta în domeniu

Laravel Developer Bucaresti Romania
PHP LARAVEL DEV BUCAREST

PHP LARAVEL DEV BUCAREST Laravel Developer Bucaresti Cerințe Suntem in cautarea unei persoane pentru un post de Laravel Developer care isi doreste sa lucreze într-o

EXCAVATORIST
EXCAVATORIST

EXCAVATORIST EXCAVATORIST Intermann este in cautare de personal calificat pentru un post de excavatorist. Cerințe: Experienta în domeniu minim 2 ani Permis de conducere cat.B

electrician
ELECTRICIAN

ELECTRICIAN ELECTRICIAN Intermann este in cautare de personal calificat pentru electrician. Cerințe: Experienta în domeniu minim 3 ani Permis de conducere cat.B – constituie un

FAIANTAR
FAIANTAR

FAIANTAR Intermann este in cautare de personal calificat pentru aplicarea de gresie si faianta. Cerințe: Experienta în domeniu minim 2 ani Permis de conducere cat.B

MUNCITOR NECALIFICAT
MUNCITOR NECALIFICAT

MUNCITOR NECALIFICAT Intermann este in cautare de personal necalificat pentru mai multe domenii de activitate. Cerințe: Permis de conducere cat.B – constituie un avantaj; Limba franceza

MECANIC CAMION
MECANIC CAMION

ANGAJAM MECANIC CAMION MECANIC CAMION Intermann este în căutare de personal calificat pentru postul de mecanic de camion. Cerințe: Experiență în domeniu minim 5 ani.

INGRIJITOR FERMA PORCI
INGRIJITOR FERMA PORCI

ANGAJAM INGRIJITOR FERMA PORCI INGRIJITOR FERMA PORCI Intermann este in cautare de personal calificat pentru ingrijitor ferma porci. Cerințe: Experienta în domeniu minim 1 ani; 

KINETOTERAPEUT
KINETOTERAPEUT

KINETOTERAPEUT KINETOTERAPEUT Intermann este în căutare de personal calificat pentru kinetoterapeut cu permis auto. Cerințe: Experiență în domeniu minim 2 ani Permis de conducere cat.B

Ajutor sudor
Ajutor sudor

Ajutor sudor AJUTOR SUDOR Intermann este in cautare de personal calificat pentru ajutor sudor Cerințe: Experienta în domeniu minim 1 ani Permis de conducere cat.B

barman
Barman

Angajam barman BARMANIntermann este in cautare de personal calificat pentru postul de barman.Cerințe: Experienta în domeniu minim 3 ani Limba franceza si limba engleza obligatoriu;

ADMINISTRATOR HOTEL
Administrator Hotel

administrator hotel de 3* ADMINISTRATOR HOTELIntermann este in cautare de personal calificat pentru postul de administrator hotel.Cerințe: Experienta în domeniu minim 3 ani Limba franceza

RECEPTIONIST
Receptionist Hotel

RECEPTIONIST hotel de 3* RECEPTIONIST Intermann este in cautare de personal calificat pentru postul de receptionist hotel de 3*.Cerințe: Experienta în domeniu minim 3 ani

Electrician
Electrician

electrician Intermann este in cautare de personal calificat pentru electrician.Cerințe: Experienta în domeniu minim 3 ani Permis de conducere cat.B – constituie un avantaj; Limba

Montator panouri sandwich
Montator panouri sandwich

Montator panouri sandwich Intermann este in cautare de personal calificat pentru montare panouri sandwichCerințe: Experienta în domeniu minim 3 ani Permis de conducere cat.B –

Montator instalatie sprinklere incendiu
Montator Instalatie sprinklere incendiu

Angajam Montator Instalatie sprinklere incendiu Montator instalatie sprinklere incendiu Intermann este in cautare de personal calificat pentru montare instalatii sprinklere incendiu. Cerințe: Experienta în domeniu

electrician instalator sanitare
Electrician/instalator sanitare

ANGAJAM electrician/instalator sanitare Intermann este în căutare de un electrician/instalator sanitare  Cerințe : Experiență în domeniu minim 5 ani  Limba franceza  Spirit de echipa; Responsabilitate,

MONTATOR TIGLA SI TABLA ZINCATA (3)
MONTATOR TIGLA SI TABLA ZINCATA

ANGAJAM MONTATOR TIGLA SI TABLA ZINCATA Intermann este in cautare de personal calificat pentru montator tigla si tabla zincata (burlane zincate)Telefon: 0770502919Cerințe: Experienta în domeniu

ANGAJAM CAZANGIU
CAZANGIU

ANGAJAM CAZANGIU Intermann este in cautare de personal calificat pentru cazanier Cerințe:😊 Experienta în domeniu minim 2 ani 😊 Permis de conducere cat.B – constituie

ANGAJAM SUDOR
Sudor

ANGAJAM SUDOR Intermann este in cautare de personal calificat pentru sudor  Cerințe: Experienta în domeniu minim 3 ani  Permis de conducere cat.B – constituie un

ANGAJAM LACATUS
Lacatus

ANGAJAM LACATUS LACATUS Intermann este în căutare de personal calificat pentru o firma care faci scări metalice în  Franța. Cerințe: Experiență în domeniu minim 2

DULGHER
DULGHER

ANGAJAM DULGHER Intermann este în căutare de personal calificat pentru dulgher/tamplar polivalent . Cerințe: Experiență în domeniu minim 5 ani  Permis de conducere cat.B –

Recrutor HR București
Recrutor HR București

Recrutor HR București 📲📲 Intermann este în căutare de personal calificat pentru asistent manager. Prioritizarea importanței apelurilor telefonice.  Spirit de inițiativă. Abilitatea de a lucra

_Office manager București intermann
 Office manager/assistant București

Office manager/assistant București Intermann este în căutare de personal calificat pentru asistent manager.   Capacitate de analiză și sinteză. Limba Franceză, este un mare plus

Opertaor de masina cu comanda numerica
Operator de masina cu comanda numerica

Operator de masina cu comanda numerica Intermann este în căutare de personal calificat pentru un operator de masina comanda numerica de la firma FANUC. Ceinte:

Zidar 2023 angajam
Zidar Polivalent

ZIDAR POLIVALENT ZIDAR POLIVALENT Intermann este in cautare de personal calificat pentru zidarie. Cerințe: Experienta în domeniu minim 3 ani Minim de cunostinte in dulgherie

COFRAJE ANGAJAM ECHIPA FIANLE
Echipa pentru montare Cofraje Metalice

CAUTAM ECHIPA DE 4 OAMENI PENTRU MONTARE COFRAJE METALICE Lucrari in constructie CAUTAM ECHIPA DE 4 OAMENI PENTRU MONTARE COFRAJE METALICE Intermann este in cautare

RIGIPSAR ANGAJAM
Rigipsar

ANGAJAM RIGIPSAR 🇫🇷 Lucrari in constructie RIGIPSAR Intermann este in cautare de personal calificat pentru montare panouri rigips Cerințe: Experienta în domeniu minim 3 ani