Intermann Bucharest

Cine suntem noi ? : Agenție Interimară franco-română

Intermann Interim Agency Romania

Intermann este o agenție interimară franco-română, ce are ca scop recrutarea muncitorilor români ce sunt responsabili, serioși, și doresc să muncească în străinătate pentru un salariu mai bun. Ne ocupăm de tot procesul tău de angajare, precum și de transportul necesar pentru a ajunge în siguranță la locul de muncă.

Suntem o echipă de seniori francezi, spanioli și români în domeniul recrutării în România și împreună am înființat o agenție care reunește cei mai buni parteneri din Franța, Spania, Belgia, Germania și Italia.

Recrutăm muncitori pentru domenii ca: agricultură, logistică, alimentație, domeniul hotelier, industrial, construcții, restaurante, transporturi, medical, și multe altele. Dispunem de oferte variate de muncă pentru ca oricine apelează la ajutorul nostru să își găsească job-ul mult visat.

Avem așadar companii serioase cu cel mai bun rating conform rapoartelor COFAS care caută să recruteze muncitori români serioși și motivați pentru a lucra în străinătate.

Echipă cu experiență

Colaborând cu noi, vei putea discuta cu o echipă formată din experți ce te vor ajuta să îți selectezi oferta de muncă ideală pentru tine. Suntem lângă tine la orice pas, pentru a ne asigura că pleci să lucrezi în cele mai bune condiții.

Oamenii din spatele companiei Intermann și-au demonstrat profesionalismul și seriozitatea, construindu-și experiența de-a lungul anilor. Acest lucru se reflectă în numărul mare de muncitori ce au ales să plece în străinatate cu ajutorul nostru, iar acum au un salariu stabil și un job mult mai bun decât ar fi putut avea în România.

Suntem vorbitori de limbi străine, cum ar fi engleza, spaniola, franceza, pentru a putea discuta cu potențiali angajatori din mai multe țări, și pentru a nu avea nicio barieră lingvistică. Determinarea cu care lucrăm îți va fi transmisă și ție, atunci când vom demara toate demersurile pentru a-ți găsi job-ul ideal.

Ne poți găsi chiar și la biroul nostru din Intrarea Nisipari 16, București 077190, pentru mai multe discuții față în față.

Parteneri selectați cu atenție

Când vine vorba despre alegerea partenerilor cu care vrem să colaborăm, putem spune că suntem foarte severi pentru că ne dorim ca angajații noștrii să beneficieze de cele mai bune condiții de muncă.

De asemenea ne dorim să creem o legătură strânsă între angajat și angajator, pentru ca ambele părți să beneficieze de rezultate optime. Vrem ca tu să te bucuri de un job stabil și un salariu care să corespundă nevoilor tale, pentru a putea avea cele mai bune rezultate la locul de muncă. Astfel, angajatorul tău va fi mulțumit de alegerea făcută.

Oferim cele mai bune condiții

Echipa noastră este dispusă să te ajute în procesul de selecție a ofertelor de muncă pentru a găsi cel mai bun job. Încercăm să facem procesul de angajare cât mai transparent posibil, pentru ca tu să fii informat cu toate aspectele noului job.

Suntem atenți la nevoile tale, pentru ca noul job să fie ideal. Ne poți contacta telefonic, pe WhatsApp sau pe LiveChat. Experții noștri în recrutări sunt deschiși la discuții și dornici să te ajute.

Serviciile oferite sunt dedicate atât companiilor din străinătate care sunt în căutarea forței de muncă, cât și viitorilor angajați ce au nevoie de îndrumarea unui specialist pentru orientarea în carieră.

Îți asigurăm transportul și cazarea pentru ca tu să te simți în siguranță, pentru a te putea concentra pe locul de muncă.

Ce ne diferențiază de celelalte agenții de recrutare?

În primul rând, misiunea noastră principală este ca tu să îți găsești un job care să îndeplinească toate dorințele și cerințele tale. Pentru acest lucru suntem dispuși să avem câteva ședințe de cunoaștere, pentru a afla ceea ce cauți, ce aptitudini și cunoștinte ai, și cel mai important, ce îți place să faci.

În urma discuțiilor noastre îți vom selecta cele mai bune oferte de muncă, și te vom ajuta să o alegi pe cea mai bună. De asemenea, ne vom ocupa de contractul tău pentru ca angajarea ta să fie legală din toate punctele de vedere, și să respecte cerințele actuale de pe piața muncii.

Indiferent de ce întrebare ai sau nelămurire, ne poți contacta pentru a discuta și pentru a rezolva orice problemă.

Cui ne adresăm?

În principal ne adresăm tuturor companiilor din strainattae ce se află în căutare de resurse umane, și ne comportăm ca un partener de lungă durată în procesul de recrutare. Partenerii interesați vor avea la dispoziție candidați serioși aleși pe baza criteriilor impuse de companiile cu care colaborăm.

De asemenea, suntem la dispoziția candidaților noștri pe care îi consiliem în procesul de căutare a noului job. Echipa noastră îți stă alături de la prezentarea oportunităților de muncă, la consilierea pe parcursul procesului de angajare, dar și pentru a media eventualele evenimente neplăcute ce pot apărea la locul de muncă.

Ce valori ne definesc?

Colaborarea, munca în echipă și parteneriatul sunt doar câteva valori ce ne definesc ca agenție de recrutare, în cadrul relațiilor cu clienții noștri. Suntem deschiși și oferim transparență la fiecare pas, pentru ca partenerii noștri să se simță în siguranță.

Dedicarea cu care lucrăm se vede în urma rezultatelor noastre pozitive, iar acest lucru ne face foarte dedicați proiectelor noastre. Munca noastră nu se oprește până nu aducem muncitorul potrivit la locul de muncă potrivit, și îi asigurăm un proces de angajare și integrare profesionist și confortabil.

Echipa noastră de experți este în strânsă conexiune cu tot ce se întâmplă în  domeniul industriilor, atât din România cât și din străinătate, și suntem la curent cu evoluția pieței muncii. Prin modul nostru de organizare și acționare, vă puteți așteptă la cele mai bune rezultate într-un timp mai scurt.