Găsește muncitori români pentru proiectele tale

Găsește muncitori români pentru proiectele tale 🇷🇴

Compania Intermann este o agenție de recrutare și plasare a muncitorilor români pentru job-uri în alte țări, cum ar fi Franța, Germania sau Spania. Ne ocupăm de întregul proces de angajare, de la stadiul de angajare a muncitorului, până la aducerea acestuia la locul de muncă.

Echipa noastră de experți în recrutări va discuta personal cu fiecare candidat pentru a verifica aptitudinile și competențele acestuia, având ca rezultat plasarea acestuia la locul de muncă ideal, care să îi aducă beneficii atât acestuia cât și angajatorului său. Ne dorim ca partenerii noștrii să fie mulțumiți de colaborare și să aibă parte de cele mai bune rezultate.

Suntem obișnuiți să lucrăm cu companii străine care au contracte în Romania și sunt în căutare de angajați pentru realizarea diferitelor proiecte. Fiind o agenție de muncă detașată, deținem o bază de date activă cu personal pregătit să muncească în orice domeniu.

Cauți muncitori în România? ⚙️

Jeremy Roggy

Specialist în recrutare în Europa de Est
Intermann

Găsește muncitori pentru orice domeniu

Colaborând cu agenția Intermann, te vom pune în legătură cu muncitori români calificați și dornici să muncească în domenii precum: transport, construcții, agricultură, horeca, transport, și multe altele.

Verifcam atent CV-ul fiecărui candidat pentru a alege persoanele potrivite care să răspundă cerințelor impuse de angajatori. Indiferent de job-ul oferit, agenția noastră de plasare forță de muncă din România, te va pune în legătură cu muncitorii de care ai nevoie.

Experții noștri în recrutări sunt pregătiți să discute cu fiecare potențial angajat pentru a afla ce competențe are, experiența de care dispune, precum și ceea ce îi place să facă. Astfel, vei beneficia de muncitori potriviți pentru proiectele tale.

De ce ai nevoie de ajutorul nostru

În primul rând, oferim soluții profesionale pentru ca tu, în calitate de angajator, să economisești timp prețios. Consultanții noștri au grijă că întreg procesul de recrutare să fie tratat cu profesionalism, seriozitate și deschidere, astfel încât persoanele recrutate să fie potrivite pentru job-ul repartizat.

Avem contact zilnic cu piața muncii și ne adaptăm rapid la schimbările ce au loc zi de zi, pentru a fi pregătiți să optimizăm ofertele de muncă, pentru a atrage cât mai mulți potențiali candidați.

Ne-am construit deja o bază de date ce conține un număr mare de oameni interesați de diferie oportunități de muncă, și ne vom asigura că îi vei întâlni doar pe cei mai potriviți candidați în funcție de nevoile tale, ce au fost deja evaluați de echipa noastră.

Compania Intermann este o agenție de plasare forță de muncă din România, având sediul în București, ce te va ajuta să găsești muncitori capabili să lucreze atât în țară, cât și în străinătate. Avem construită o experiență puternică în domeniul resurselor umane.

Echipa din spatele agenției își desfășoară activitatea la nivel național, și recrutează muncitori din toate localitățile României, pentru a-și găsi job-ul potrivit, indiferent de domeniul de activitate ales.

Misiunea noastră se bazează pe ideea că angajatul ideal, ales cu atenție de către compania noastră, va sporii cu siguranță productivitatea și va aduce un plus de valoare companiei pentru care va lucra.

Găsește muncitori competenți pentru proiectele tale

În cele mai multe cazuri timpul înseamnă bani, și știm cât este de important să găsești personalul potrivit pentru realizarea proiectelor tale în cel mai scurt timp. De aceea îți suntem alături și încercăm să fim foarte rapizi, dar și foarte atenți, în procesul de recrutare a muncitorilor de care ai nevoie.

Îți garantăm servicii executate cu profesionalism, și ne adresăm atât companiilor mari, cât și celor mici, din toate sectoarele industriale.

Obiectivul nostru principal este să te punem în legătură cu muncitori calificați în cel mai scurt timp, pentru ca tu să te poți concentra pe dezvoltarea proiectelor pe care să le realizezi cât mai rapid.

Avantajele serviciilor oferite de Intermann

Prin intermediul colaborării noastre, nu va mai fi nevoie să petreci ore în sir pentru a citi CV-uri și nici să contactezi diferiti candidați, ca mai apoi să ai ca rezultat necompatibilitatea cu cerințele tale. Acest lucru duce la timp pierdut și întârzierea proiectelor, iar noi suntem alături de tine pentru ca aceste situații să nu aibă loc.

Ne ocupăm de întreg procesul de angajare, ca acesta să fie legal, să îndeplinească atât nevoile tale ca angajator, dar și nevoile angajatului, pentru ca toată lumea să fie mulțumită de parteneriatul stabilit.

Consultanții noștri vor analiza specificul companiei tale, vor evalua nevoile tale în ceea ce privește echipa de muncitori pe care vrei să o angajezi, și va utiliza toate metodele moderne de selecție a personalului potrivit.

De asemenea, ne dorim să menținem o relație activă cu angajații pe care îi recrutăm, și să păstram o legătură constantă cu aceștia pe tot parcursul colaborării. Eventual, ne vom implica în procesele de mediere pentru a rezolva cât mai rapid problemele ce pot apărea la orice job.

Rezultatul nostru ca și agenție de plasare forță de muncă din România este întotdeauna recrutarea cât mai exactă a potențialilor angajați care să se potrivească în totalitate cu cerințele fiecărei companii cu care avem parteneriat.

Selecție și recrutare personal

Procesul de selecție și recrutare implică mult timp și multă atenție. Serviciile noastre reprezintă o oportunitate de optimizare a timpului, de care are nevoie orice companie ce este în căutare rapidă de muncitori.

Scopul nostru este să îți prezentăm candidații potriviți, pentru a economisi timp și pentru a începe imediat lucrul pentru proiectele tale. 

Activitatea noastră de selecție vizează muncitorii români ce se pot adapta diferitelor condiții de muncă, indiferent de nivelul de experiență pe care îl are sau de domeniul de activitate în care dorește să activeze.

Etapele principale pentru obținerea angajaților ideali

În primul rând trebuie să ne contactezi pentru a discuta despre nevoile tale și despre planurile pe care dorești să le realizezi. Dacă deții o companie străină și ai nevoie de oameni pentru realizarea diferitelor proiecte pe teritoriul României, nu va fi nicio problemă să discutăm deoarece echipa noastră este vorbitoare de mai multe limbi străine, cum ar fi engleza, franceza sau spaniola.

Următorul pas este să începem demersurile de căutare a candidaților potriviți cerințelor tale, ca mai apoi să te punem în legătură cu aceștia pentru o angajare ulterioară. Ne străduim ca aceste etape a colaborării noastre să fie cât mai rapide, pentru ca proiectele tale să fie realizate imediat.

Oferim seriozitate și responsabilitate, ca tu să beneficiezi de cele mai bune servicii și de oameni capabili care să te ajute în procesul de dezvoltare a afacerii tale.