Cazare decentă gratuită în Franța 🏠 🇫🇷Trimite CV-ul tau pentru a primi oferte de munca

Te-ai decis să pleci în străinătate și să muncești pentru un salariu mai bun, și într-un mediu mult mai plăcut decât în România? Contactează compania Intermann France, iar echipa noastră de experți în recrutări te va ajuta să găsești job-ul ideal pentru tine.

Spre deosebire de alte firme de recrutare, agenția Intermann se gândește în primul rând la siguranța angajatului, astfel încât acesta să beneficieze de asigurări medicale foarte bune, condiții de muncă europene, dar și de cazare gratuită, nededusă din salariul plătit de angajator. Transportul este și el asigurat de agenția noastră, așa că nu va trebui să îți faci griji de modul în care vei ajunge într-o țară străină.

Suntem foarte atenți atunci când căutăm locuințele în care vor fi cazați candidații noștri, pentru a avea un mediu curat, în care să se poată odihni în liniște după o zi de muncă, și să nu le lipsească obiectele necesare traiului de zi cu zi. Ne vom asigura că vei avea tot ce ai nevoie, pentru a te simți ca acasă pe perioada experienței oferite de noul job.

Odihna este foarte importantă pentru orice muncitor, așa că vrem să ai parte de tot confortul necesar. De asemenea, încercăm pe cât posibil să căutăm cazări cât mai aproape de locul de muncă, pentru ca tu să nu pierzi timp prețios făcând naveta. În unele cazuri însă, deținerea unui permis de conducere reprezintă un avantaj pentru tine, deoarece ai avea șansa să te plimbi și să vizitezi noua țară în care te vei afla.

Franța este bogată în locații frumoase ce merită explorate, iar șansa de a munci în străinătate vine la pachet cu experiențe de viață noi, cu descoperirea unor culturi și tradiții necunoscute, și mai ales cu gustarea unor preparate franțuzești renumite în toată lumea. Pe lângă obținerea unui salariu care să îți acopere nevoile, vei avea parte și de experiența locuirii într-o țară ce se află în continuă dezvoltare, curată, primitoare, și care te așteaptă cu foarte multe locuri în care îți poți petrece timpul liber.

Majoritatea ofertelor de muncă pe care le vei găsi prin intermediul nostru, au o durată cuprinsă între trei luni și un an și jumătate, cu posibilitatea de a fi reînnoite, în funcție de nevoia angajatorului și de contractul stabilit. Așadar, dacă în urma unei perioade scurte de timp în care ai văzut ce înseamnă să muncești în străinătate, te hotărăști și vrei să continui, echipa noastră de experți îți va sta alături și va avea grijă de toate demersurile necesare.

Știm cât de greu poate fi să muncești într-o țară străină, mai ales dacă ar fi prima situație în care ești nevoit să îți părăsești țara. Din această cauză încercăm să facem șederea ta în Franța cât mai confortabilă, pentru a-ți crea siguranța emoțională de care ai nevoie pentru a te putea concentra pe job-ul tău.

De asemenea, ne dorim o colaborare de lungă durată, care să fie mulțumitoare pentru tine, și în urma căreia să beneficiezi de cele mai bune condiții, și de un salariu motivant care să justifice efortul și munca depusă. Alege să faci parte și tu din echipa Intermann, și vei avea de câștigat!


Locurile noastre pentru Franța


De ce Franta?


Legea europeană a lucrătorilor detașați