De ce Franța Intermann

De ce să mergi la muncă în Franța 🇫🇷 ?

Având în vedere schimbările drastice ce au loc în ultima perioadă, dar și cele ce vor urma, foarte mulți români au început să fie deschiși ideii de a pleca în străinătate pentru a munci. Principalul motiv este obținerea unui salariu mai bun și al unor condiții de muncă mult mai avantajoase.

Printre cele mai căutate țări datorită locurilor de muncă oferite, se numără și Franța. De ce este atât de atractiv să lucrezi în Franța? Vei afla în cele ce urmează.

O țară atractivă pentru orice tânăr

Această țară europeană este printre principalele ce oferă oportunități de muncă oricărui tânăr, fie că este proaspăt absolvent, fie că este la început de drum pentru a începe o carieră. De asemenea, este o țară puternică din punct de vedere economic, ce sare în ajutorul tinerilor străini pentru a-i ajuta să se dezvolte pe plan profesional.

Cu siguranță vei putea găsi și tu o ofertă de muncă pe placul tău, care îți va oferi și șansa de a te dezvolta atât din punct de vedere al carierei, cât și profesional. Experiențele de viață pe care le-ai putea avea alegând să muncești în Franța, te vor face să vezi diferitele oportunități cu alți ochi, și să înțelegi cât este de important să lupți pentru visele tale.

Atât potențialii angajatori cât și guvernul francez au înțeles că viziunea, aptitudinile și cunoștințele tinerilor români sunt valori puternice ce pot ajuta dezvoltarea țării. Ca rezultat, au fost create foarte multe locuri de muncă care să atragă tinerii, oferindu-le multe facilități, cum ar fi o cazare care să le asigure confortul necesar, un salariu atractiv, precum și șansa la dezvoltare.

Cultură bogată și foarte diversificată

O dată ce ai ales să muncești într-o țară străină, este bine să cunoști puțin și cultura acesteia, pentru a te acomoda mult mai repede, și pentru ca zilele de lucru să treacă mult mai ușor.

Franța se bucură de o popularitate foarte mare când vine vorba de cultura sa. Orașele sale au o arhitectura romantică și boemă, ce te vor face să te simți ca într-o altă lume. Cu siguranță îți vă plăcea să te plimbi pe străzile înguste dintre clădirile vechi și să admiri frumusețea locală.

Timpul liber va trece mult mai ușor deoarece vei avea foarte multe activități de făcut, cum ar fi să vizitezi parcuri, muzee sau să participi la diferite sărbători celebrate cu fast și petreceri, și care atrag anual mii de turiști.

Să nu mai vorbim de patiseria locală! Se știe foarte bine faptul că francezii sunt cei mai pricepuți în arta de a face prăjituri. Aici vei mânca cele mai bune eclere și prăjituri ce te vor face să iubești această țară.

Calitatea vieții

Studiile arată că Franța se află printre primele țări în ceea  ce privește calitatea vieții. Oportunitățile multiple și confortul traiului de zi cu zi atrage foarte mulți cetățeni străini. Sistemele de sănătate sunt foarte bine puse la punct pentru a beneficia de cele mai bune îngrijiri medicale.

Este bine să știi că majoritatea oportunităților de muncă oferite de partenerii agenției Intermann includ asigurări de sănătate ideale pentru a putea lucra fară griji în cazul în care te îmbolnăvești sau ai parte de accidentări la locul de muncă. Mulți cetățeni din alte țări aleg să își construiască o carieră în Franța tocmai din cauza acestor facilități legate de sistemul medical.

Oferte de muncă din toate domeniile

Intermann este o agenție interimară franco-română ce te pune în legătură cu firme ce îți pot oferi locuri de muncă în domeniul construcțiilor, în agricultura, logistică, în domeniul medical, al transporturilor, și multe altele.

Astfel, în funcție de ce știi să faci sau ce îți place să faci, poți alege să muncești în Franța pe un post bine plătit care să îți aducă multe oportunități. Chiar dacă ai experiență într-un anumit domeniu sau nu, vei găsi job-ul mult visat care te va face să duci o viață lipsită de griji.

Econimia franceză este în plină creștere

Deja nu mai este ceva surprinzător să vedem că Franța deține un loc important în economia mondială. Din punct de vedere global, această țară europeană se află pe primul loc în industria de lux, și pe locul doi în agricultură și în ceea ce privește industria supermarketurilor. Această dezvoltare industrială de care beneficiază, are ca rezultat crearea și oferirea a mii de locuri de muncă pentru cetățenii străini.

Există foarte multe afaceri meșteșugărești. aproximativ 920, ceea ce vă permite să învățați o meserie ca mai apoi să aplicați tehnicile studiate și în alte domenii.

Cererea pe piața muncii este foarte mare, și în multe cazuri, firmele franceze aleg să recruteze cetățeni români pentru a lucra în fabrici, construcții sau în transport. Șansele de a nu-ți găsi ceva de muncă în această țară sunt aproape inexistente.

Condiții de muncă europene

Având în vedere dezvoltarea continuă a țării, și nevoia mare de muncitori pentru ca economia să fie stabilă și în plină creștere, angajatorii oferă locuri de muncă sigure, dar și condiții ideale pentru angajați.

Muncind în Franța și colaborând cu agenția Intermann, vei beneficia de cazare asigurată, transport plătit, și un mediu de lucru ideal pentru a avea cele mai bune rezultate. Pe lângă acestea, vei lucra cu aparaturi noi, vehicule moderne și vei învăța tehnici de muncă mult mai avansate.

De asemenea, în funcție de job-ul ales, poți beneficia de zile libere la diferite perioade de timp pentru a te întoarce în țară. Astfel îți vei putea revedea familia, lucru care este foarte important pentru confortul tău emoțional.

Pentru a încheia

Franța se află printre primele alegeri în ceea ce privește dorința cetățenilor străini de a munci în altă țară decât cea natală, datorită influenței sale, a forței economice și a protecției de care beneficiază angajații. Zilele libere din cadrul sărbătorilor ce sunt plătite de angajatori, precum și asigurările medicale de top, sunt doar câteva criterii din cauza cărora mulți oameni aleg să muncească în această țară.

Alege și tu să muncești pentru un salariu mai bun, în condiții europene și pentru o țară ce se află în plină dezvoltare, și care este în continuă căutare de muncitori responsabili și serioși. Intră în contact cu agenția Intermann, iar echipa noastră te va ajuta să găsești job-ul ideal pentru tine și nevoile tale.

FAIANTAR

FAIANTAR

FAIANTAR Intermann este in cautare de personal calificat pentru aplicarea de gresie si faianta. Cerințe: Experienta în domeniu minim 2 ani Permis de conducere cat.B

Vezi treaba
MUNCITOR NECALIFICAT

MUNCITOR NECALIFICAT

MUNCITOR NECALIFICAT Intermann este in cautare de personal necalificat pentru mai multe domenii de activitate. Cerințe: Permis de conducere cat.B – constituie un avantaj; Limba franceza

Vezi treaba
MECANIC CAMION

MECANIC CAMION

ANGAJAM MECANIC CAMION MECANIC CAMION Intermann este în căutare de personal calificat pentru postul de mecanic de camion. Cerințe: Experiență în domeniu minim 5 ani.

Vezi treaba
INGRIJITOR FERMA PORCI

INGRIJITOR FERMA PORCI

ANGAJAM INGRIJITOR FERMA PORCI INGRIJITOR FERMA PORCI Intermann este in cautare de personal calificat pentru ingrijitor ferma porci. Cerințe: Experienta în domeniu minim 1 ani; 

Vezi treaba
KINETOTERAPEUT

KINETOTERAPEUT

KINETOTERAPEUT KINETOTERAPEUT Intermann este în căutare de personal calificat pentru kinetoterapeut cu permis auto. Cerințe: Experiență în domeniu minim 2 ani Permis de conducere cat.B

Vezi treaba
Ajutor sudor

Ajutor sudor

Ajutor sudor AJUTOR SUDOR Intermann este in cautare de personal calificat pentru ajutor sudor Cerințe: Experienta în domeniu minim 1 ani Permis de conducere cat.B

Vezi treaba
barman

Barman

Angajam barman BARMANIntermann este in cautare de personal calificat pentru postul de barman.Cerințe: Experienta în domeniu minim 3 ani Limba franceza si limba engleza obligatoriu;

Vezi treaba
ADMINISTRATOR HOTEL

Administrator Hotel

administrator hotel de 3* ADMINISTRATOR HOTELIntermann este in cautare de personal calificat pentru postul de administrator hotel.Cerințe: Experienta în domeniu minim 3 ani Limba franceza

Vezi treaba
RECEPTIONIST

Receptionist Hotel

RECEPTIONIST hotel de 3* RECEPTIONIST Intermann este in cautare de personal calificat pentru postul de receptionist hotel de 3*.Cerințe: Experienta în domeniu minim 3 ani

Vezi treaba
Electrician

Electrician

electrician Intermann este in cautare de personal calificat pentru electrician.Cerințe: Experienta în domeniu minim 3 ani Permis de conducere cat.B – constituie un avantaj; Limba

Vezi treaba
Montator panouri sandwich

Montator panouri sandwich

Montator panouri sandwich Intermann este in cautare de personal calificat pentru montare panouri sandwichCerințe: Experienta în domeniu minim 3 ani Permis de conducere cat.B –

Vezi treaba