Găsește loc de muncă în Franța / Elveția / Belgia / Germania / Italia

Un loc de muncă plăcut îți poate aduce nu numai un salariu atractiv, ci și experiențe de viață benefice pentru propria dezvoltare. În ziua de azi este simplu să îți găsești un loc de muncă, datorită Internetului, dar de unde știi că ceea ce ai ales este potrivit pentru tine? Agenția de recrutare Intermann îți sare în ajutor și te ajută să găsești varianta ideală pentru tine.

Tot ce trebuie să faci este să completezi un formular și să ne atașezi un CV în format electronic, pentru a te putea cunoaște și pentru a afla ceea ce cauți de la noul job. Echipa noastră de experți analizează fiecare CV, pentru a te pune în legătură cu job-ul ideal, potrivit competențelor și experienței tale.

Prin completarea formularului de pe această pagină, vei putea primi cele mai recente oferte de muncă din Franța, Belgia, Germania sau Elveția. Fie că ești calificat sau nu, echipa Intermann îți va găsi un loc de muncă conform domeniului de lucru în care dorești să activezi, și te va îndruma pe tot parcursul procesului de angajare.

Avem foarte multe solicitări de la companii excelente din străinătate, însă pentru a putea selecta ofertele de lucru care să se muleze pe cerințele și nevoile tale, trebuie mai întăi să te cunoaștem. Pentru acest lucru, sunt necesare câteva informații de bază, care să te prezinte, și pe care le poți completa cu ușurință răspunzând la întrebările din formular. Trebuie să fii cât mai sincer, și să ne spui exact ceea ce cauți, pentru a putea selecta doar acele oferte de muncă care să fie pe placul tău.

Dacă nu te descurci sau ai nevoie de ajutor, ne poți contacta telefonic, pe WhatsApp sau LiveChat, și vei primi indicațiile de care ai nevoie. Încercăm să fim cât mai aproape de tine, pentru ca întreg procesul de angajare să fie simplu, transparent, rapid și cât mai eficient pentru tine.

După completarea chestionarului, vei fi introdus în baza noastră de date, și vei fi contactat de către consultanții nostrii, pentru a-ți fi prezentate locurile de muncă care ar putea răspunde la toate cerințele tale. În cazul în care nu ești mulțumit de ceea ce ți-a fost prezentat, îți vom căuta alte oferte, și vom încerca iar. Important este ca tu să fi mulțumit de job-ul ales, de condițiile oferite, de salariul pe care îl vei primi, și să pleci în străinătate fară griji.

Poți verifica și anunțurile noastre de pe site cu ofertele de muncă disponibile. Dacă îți atrage atenția un anumit anunț, ne poți contacta și vom face toate demersurile necesare pentru a te putea angaja. Orice întrebare ai, poți discuta cu echipa noastră și vei primi răspunsurile pe care le cauți.

Ne dorim să punem bazele unei relații puternice, de lungă durată, bazate pe încredere și  seriozitate. Dacă ești în căutarea unui job mult mai bun, să lucrezi într-un mediu mult mai profesionist și ești dispus să pleci în străinătate pentru acest lucru, compania Intermann îți stă la dispoziție și îți oferă tot ceea ce ai nevoie pentru a te putea concentra pe munca ta și pe propria dezvoltare.