Lucrați în Franța : Recrutăm muncitori pentru domeniul transporturilor

Ești pasionat de condus și îți dorești o carieră în domeniul transporturilor? Noi îți putem oferi șansa de a obține job-ul mult visat. Suntem o agenție de recrutare respectabilă ce te pune în legătură cu ofertele de muncă ale firmelor noastre partenere.

Îți oferim șansa de a lucra în străinătate, pe un salariu mult mai motivant decât ai putea primi în România. Condițiile de muncă se ridică la cele mai înalte standarde, pentru a-ți respecta drepturile, dar și pentru a fi conforme cu cerințele europene de pe piața muncii. De asemenea, echipa din spatele companiei Intermann face eforturi continue pentru ca tu să beneficiezi de cele mai bune locuri de muncă, dar și de un parteneriat solid și de lungă durată.

Ai nevoie de permise și atestate specifice job-urilor din domeniu transporturilor, iar noi ne ocupăm de orice altceva, de la proceduri administrative, până la asigurarea transportului tău la locul de muncă.

Aplică pentru un loc de muncă

Colaborăm cu parteneri serioși din domeniul transporturilor
transporturilor intermann
Alege o colaborare de lungă durată Intermann

Alătură-te echipei noastre!

Vom avea rezultate excelente impreuna si multe beneficii!

Telefon : +40 31 631 4347

E-Mail: contact@intermann.ro

Telefon : +40 31 631 4347

E-Mail: contact@intermann.ro

Vino să lucrezi în Franta

Colaborăm cu parteneri serioși din domeniul transporturilor

Partenerii noștri îți pun la dispoziție locuri de muncă temporare, de la 3 luni până la un an, cu posibilitatea reînnoirii dacă și tu îți dorești acest lucru. Poți alege să muncești ca șofer de tir, șofer personal, macaragiu, șofer de camion cu remorcă, șofer de autocar, și multe alte poziții ce țin de sectorul transporturilor.

Poate că au fost momente în care a trebuit să lucrezi în România pe un salariu care nu a reflectat efortul depus prin munca ta, sau ai fost pus în situații dificile în care pauzele și orele de odihnă au fost neglijate de către angajator. Nu ești singur în această situație, însă poți lua exemplul altor șoferi care au apelat la serviciile noastre și acum lucrează pentru o companie străină ce oferă contracte de muncă stabile și mult mai bune, vehicule noi cu dotări moderne, și multe alte facilități de care ai putea profita și tu.

Suntem foarte severi când ne alegem firmele partenere, pentru a beneficia cele mai bune condiții de muncă și un mediu le lucru relaxant care să îți aducă multe facilități.

Telefon : +40 31 631 4347

E-Mail: contact@intermann.ro

Telefon : +40 31 631 4347

E-Mail: carmeninstrate@intermann.ro

Aplică pentru un loc de muncă

Ce îți oferim?

Avem ca scop principal angajarea muncitorilor dornici să evolueze, serioși și responsabili, pentru a accepta să lucreze într-o țară străină precum Franța, Spania sau Germania. Oferim salarii avantajoase pentru domeniul transporturilor, și condiții europene care să îți asigure stabilitatea de care ai nevoie.

Încercăm să rezolvăm orice problemă din punct de vedere legislativ, pentru a avea un contract de muncă serios care să reflecte atât nevoile tale, cât și ale angajatorului tău, dar și problemele ce țin de acomodarea ta într-o țară nouă. Întreg procesul de angajare este transparent pentru a fi la curent cu tot ceea ce va urma să se întâmple cu cariera ta.

Asigurările medicale sunt un aspect pe care îl luăm foarte în serios, pentru ca tu să nu îți faci griji în caz de accident sau în momentele în care sănătatea ta are nevoie de puțină atenție. Vei beneficia de cele mai bune îngrijiri medicale pentru a te pune rapid pe picioare, și pentru a fi în cea mai bună formă. Este foarte important ca tu să fii sănătos pentru a presta cele mai bune serviciila locul de muncă.

Chiar dacă nu ai permis de conducere, îți putem găsi locuri de muncă ca manipulant marfă, recepționist marfă, sau chiar mecanic autocamion, maritim și feroviar. Asigurăm job-uri ce țin de întreg sectorul transportului, pentru ca tu să ai la dispoziție foarte multe opțiuni din care poți alege.

Telefon +40 31 631 4347

E-Mail: contact@intermann.ro

salariul francez

Alege o colaborare de lungă durată

Echipa noastră este instruită și pregătită pentru a te ajuta să selectezi atent locul de muncă potrivit pentru dorințele și capacitățile tale de lucru. Trebuie doar să fii deschis cu noi, și să ne prezinți ceea ce cauți pentru cariera ta.

Ne găsești chiar și la sediul nostru din București pentru a putea vorbi față în față cu experții noștri. Fiecare membru al echipei Intermann vorbește cel puțin două limbi străine, ceea ce ne aduce un plus de profesionalism și demonstrează pasiunea de care dăm dovadă și pe care o dedicăm muncii noastre.

Ești atras de tot ceea ce se învârte în jurul transportului de mărfuri și cauți stabilitate pe termen lung? Agenția nostra este soluția perfectă pentru a obține un loc de muncă bun, un salariu avantajos și oportunități de dezvoltare.

Îți poți alege oricând job-ul care te atrage, iar noi îți vom sta la dispoziție pentru a ne asigura că faci cea mai bună alegere. Ne dorim ca parteneriatul nostru să fie benefic pentru tine și familia ta, și să aducă rezultate conforme cu așteptările angajatorului tău. 

Telefon : +40 31 631 4347

E-Mail: carmeninstrate@intermann.ro

Telefon : +40 31 631 4347

E-Mail: contact@intermann.ro

Aplica pentru un loc de munca

De ce ai nevoie?

Cea mai importantă cerință pentru a putea lucra în acest domeniu constă în deținerea de acte și permise valabile, ce îți sunt necesare pentru a putea transporta diferite mărfuri. Experiența de lucru și cunoașterea unei limbi străine cum ar fi engleza, franceza sau spaniola reprezintă întotdeauna avantaje importante pentru orice poziție alegi să muncești.

De cele mai multe ori însă, din cauza cererilor crescute ale ofertelor de muncă din zona transporturilor, există firme ce și-au arătat dorința de a oferi oportunități de lucru chiar și pentru șoferii profesioniști fară experiență. Totul depinde de cererea angajatorului și de contractul de muncă oferit.

De asemenea, ai nevoie de curaj, seriozitate și responsabilitate, pentru a face față oricărei situați ce poate apărea la locul de muncă. În rest, noi ne vom ocupa de întregul proces de angajare pentru a fi legal din toate punctele de vedere. Te vom ghida chiar și după angajare, pentru a putea media eventualele evenimente neplăcute ce mai pot apărea la orice job.

Este bine să reții că fiecare meserie are nevoie de câteva aspecte speciale. Spre exemplu un job de șofer pe autocamion cere dăruire din partea angajatului, și este o meserie ce trebuie făcută cu placere. Trebuie să ai un caracter puternic și să îți creezi propriul confort în cabina de camion, care îți va deveni atât casă, cât și loc de muncă. În mod contrar, distanța față de casă și familie ar putea fi o mare problemă.

Telefon +40 31 631 4347

E-Mail: carmeninstrate@intermann.ro

Aplică pentru un loc de muncă