🛠️ Recrutăm muncitori pentru domeniul construcțiilor 🛠️

Aplică pentru un loc de muncă domeniul construcțiilor

Îți dorești un loc de muncă sigur în domeniul construcțiilor și a lucrărilor publice pe unul dintre șantierele din Franța, Belgia, Germania sau Spania? Agenția noastră te ajută să găsești job-ul ideal pentru tine, care să iți ofere un salariu foarte bine plătit și o experiență nouă de viață.

Tot ce trebuie să faci este să ne trimiți CV-ul tău iar noi iți vom alege ofertele de muncă cele mai avantajoase, în funcție de nevoile tale. Dacă nu te descurci să ne trimiți CV-ul tău în format electronic, ne poți suna să discutăm, pentru a te ajuta să alegi profilul care ți se potrivește cel mai bine, în funcție de performanțele tale.

Locuri de munca CONSTRUCTII in Elvetia

Alătură-te echipei noastre!

Vom avea rezultate excelente impreuna si multe beneficii!
E-Mail: contact@intermann.ro
Telefon : +40 31 631 4347
E-Mail: contact@intermann.ro

De ce să colaborezi cu noi?

Intermann este o companie interimară cu o experiență în cadrul recrutărilor pentru locuri de muncă din diferite domenii, printre care și cel al construcțiilor.

Dispunem de parteneri serioși ce au nevoie de oameni capabili să muncească pe șantiere din Franța, Belgia, Germania și Spania, fapt care îți oferă șansa să descoperi țări noi în care să te simți ca un adevărat cetățean european.

Ne ocupăm de toate procesele administrative pentru ca angajarea ta să fie legală din toate punctele de vedere, dar și de transportul necesar pentru a ajunge pe șantierele de construcții din străinătate. Cunoașterea limbii engleze, spaniole sau franceze reprezintă un beneficiu pentru tine, însă nu este ceva obligatoriu.

Cauți un loc de muncă în cadrul lucrărilor comerciale, rezidențiale, de amenajare sau restaurare, și ai o experiență de minim 3 ani în aceste domenii? Lasă-ne să te ajutăm și să îți oferim cele mai bune opțiuni de angajare oferite de firmele noastre partenere.

De ce să muncești pe un șantier din străinătate?

În primul rând, vei beneficia de condiții europene de muncă, dar și de siguranța unui job stabil. În funcție de contractul semnat, vei beneficia de concedii periodice pentru a-ți vizita familia. De asemenea, salariile sunt stabilite pentru a reflecta nevoile, dar și dorințele tale.

Spre exemplu, un zidar angajat prin compania Intermann poate căștiga până la 2500€. De asemenea, este bine să reții că orele suplimentare de lucru sunt plătite în funcție de tariful stabilit de către angajator, pentru ca munca și efortul tău să fie răsplătite pe măsură.

Îți oferim locuri de muncă care acoperă întreg sectorul construcțiilor, de la zidari, tâmplari, lăcătuși, electricieni, instalatori, faianțari, până la șefi de șantier sau chiar ingineri. Avem foarte multe solicitări pentru lucrări de renovare, ridicare zidărie, terasamente și fundații, montare de acoperișuri și lucrări de finisaje. Poți alege din multele opțiuni pe care ți le punem la dispoziție, în funcție de ceea ce îți place, dar și de competențele tale.

Telefon +40 31 631 4347

Mediu de lucru sigur și eficient

Cu siguranță ai întâmpinat neplăceri atunci când ai vrut să te angajezi într-un șantier romanesc din cauza lipsei condițiilor de muncă, sau poate chiar lipsa unui contract serios ce să îți aducă siguranță. Colaborând cu noi, nu va trebui să îți faci griji în privința acestor neplăceri.

Pentru că ne interesează starea ta de sănătate, îți oferim asigurări medicale foarte bune, ce te vor ajuta în caz de accidentări sau de orice problemă medicală ce poate apărea pe parcursul perioadei de muncă.

De asemenea, cazările din apropierea șantierelor de lucru sunt asigurate de agenția noastră. Avem grijă ca locul în care vei sta să fie curat și ideal pentru a te simți ca acasă.

Profesionalismul este ceva ce ne reprezintă, având o experiență puternică în urma. Îndeplinim toate clauzele necesare pentru ca tu să lucrezi într-un mediu eficient în care toate drepturile tale sunt respectate până la ultimul punct.

Mediu de lucru sigur și eficient

Angajarea ta este simplă și bazată pe evaluarea unui CV, dar și în urma unor discuții cu echipa noastră, pentru a putea afla ce aptitudini ai în domeniul construcțiilor, unde ai mai lucrat și ce cauți de la noul loc de munca. Vrem să ne asigurăm că ți-ai ales foarte bine meseria și este potrivită pentru ceea ce știi să faci. De asemenea, îți oferim sfaturi și recomandări pentru a alege cea mai bună soluție, atât pentru tine, cât și pentru angajatorul tău.

Căutăm seriozitate, responsabilitate și spirit de echipă, pentru a te putea descurca în orice șantier de construcții. Deținerea unui permis de categoria B și cunoașterea unei limbi străine reprezintă un bonus pentru tine, însă nu sunt principalele criterii de angajare. Avem nevoie de muncitori capabili cu o minimă experiență de lucru în domeniu.

Contractele de muncă vor fi semnate sub atenta noastră supraveghere, pentru ca toate condițiile să fie legale și conforme cu cerințele actuale de pe piață muncii. Suntem alături de tine pentru a ne asigura că toate aspectele plecării tale pentru a muncii într-o țară străină să fie cât mai ideale, și să construiască un mediu perfect de dezvoltare.

Indiferent de meseria pe care o ai sau pe care o cauți, noi îți vom asigura cea mai bună ofertă de muncă din domeniul construcțiilor. Noi vom avea grijă de tot pentru ca tu să te poți concentra pe munca ta și pe dezvoltarea carierei tale.

Telefon : +40 31 631 4347
E-Mail: carmeninstrate@intermann.ro
Telefon : +40 31 631 4347
E-Mail: contact@intermann.ro

Aplica pentru un loc de munca

Alege să colaborezi cu o echipă de profesioniști

La baza companiei Intermann stă o echipă puternică formată din profesioniști și experți în recrutări.

Suntem pregătiți să discutăm cu tine și să îți oferim un loc de muncă, care pe lângă un salariu foarte bun, să îți aducă și o experiență agreabilă într-o țară străină. Știm cât de important este că jobul ales să fie plăcut pentru a putea aduce firmei angajatoare cele mai bune rezultate.

Apelând la ajutorul nostru, vom face orice efort pentru ca tu să ai parte de un loc de muncă stabil care să îți satisfacă atât așteptările, cât și nevoile. Vrem să lucrezi cu plăcere pentru ca tu și angajatorul tău să fiți mulțumiți. 

Nu ești satisfăcut de jobul ales? Nicio problemă! Îți căutăm altă ofertă pentru a încercă iar. Avem la dispoziție o multitudine de locuri de muncă din care poți alege, datorită faptului că suntem în perteneriat cu firme din mai multe țări europene.

Telefon +40 31 631 4347

E-Mail: carmeninstrate@intermann.ro

Recrutări prin intermediul Intermann

Nu te acomodezi cu țara în care ai ales să pleci? Consultanții noștri vor găsi oferte avantajoase în alte țări pentru ca tu să beneficiezi de confortul necesar pentru a da cele mai bune rezultate la locul de muncă.

Meserii noastre în construcții

Ofertele noastre de munca in constructii

MONTATOR PANOURI FOTOVOLTAICE​

MONTATOR PANOURI FOTOVOLTAICE

MONTATOR PANOURI FOTOVOLTAICE Intermann este in cautare de personal calificat/necalificat pentru montare panouri fotovoltaice. Cerințe: Experienta în domeniu nu este obligatorie dar constituie un avantaj;

Asistent Manager HR Weddingo

Asistent manager Bucuresti

Asistent Manager București 📲📲 Intermann este în căutare de personal calificat pentru asistent manager. Prioritizarea importanței apelurilor telefonice.  Spirit de inițiativă. Abilitatea de a lucra

BRUTAR

BRUTAR Intermann este in cautare de personal experimentat pentru un post de brutar. Cerințe: Experienta în domeniu minim 3 ani Limba franceza/engleza- constituie un avantaj; Spirit de

COFETAR

COFETAR Intermann este in cautare de personal experimentat pentru un post de cofetar. Cerințe: Experienta în domeniu minim 3 ani Limba franceza/engleza- constituie un avantaj; Spirit

DULGHER ACOPERISURI

DULGHER ACOPERISURI Intermann este în căutare de dulgher pentru acoperisuri.  Cerințe: Experiență în domeniu minim 4 ani. Permis de conducere cat.B – constituie un avantaj; LIMBA

Sofer cu experiență pe camion cu basculanta

Sofer cu experiență pe camion cu basculanta Intermann este în căutare de personal calificat pentru o firma de construcții în Franța. Cautam un șofer cu