FAIANȚAR

FAIANȚAR
🇷🇴 Gama de salarii in Romania :
2000 - 4000 RON 🇷🇴
🇫🇷 Gama de salarii în Franța :
1850 - 2900 € 🇫🇷
🇧🇪 Gama de salarii în Belgia:
1900 - 2800 € 🇧🇪
🇨🇭 Gama de salarii în Elveția :
3700 € - 4200 € 🇨🇭

Sună-ne și îți vom găsi jobul care ți se potrivește în Europa

Meseriile din domeniul construcțiilor sunt bine plătite în țările străine, iar foarte mulți antreprenori sunt în căutare de meseriași români, deoarece sunt renumiți pentru talentul și aptitudinile lor. În România, salariul unui faianțar poate începe de la 1500 de lei, și ajunge la aproximativ 2500 de lei, ceea ce nu este un venit adecvat acestei meserii ce implică efort fizic și foarte multe cunoștinte.

În țări precum Franța sau Belgia, salariul pe care îl poate lua o persoană ce muncește pe postul de faianțar sunt mul mai mari, iar condițiile de lucru nu se pot compara cu cele din România. Din această cauză, agenția Intermann are o experiență bogată în activitatea de recrutare forță de muncă pentru firme străine. Echipa de specialiști în recrutare este pregătită să te ajute să îți găsești job-ul ideal în funcție de competențele și aptitudinile tale.

Job-urile din străinătate îți pot oferi foarte multe avantaje, pe lângă cel evident de a trăi într-o țară mai modernă unde poți acumula experiență și te poți dezvoltat atât personal, cât și profesional.

Ce atribuții are un faianțar?

Un faianțar priceput trebuie să știe să facă următoarele activități:

  • Determinarea prin măsurători a cantității de materiale ce urmează să fie folosite în cadrul lucrărilor;
  • Tăierea gresiei sau faianței la dimensiuni și forme corespunzătoare;
  • Cunoștinte și abilitați în utilizarea diferitelor instrumente sau scule de construcții;
  • Pregătirea suprafețelor ce urmează a fi lucrate;
  • Repararea de fisuri sau găuri;
  • Îmbrăcarea suprafețelor cu faianță sau gresie, folosindu-se de adezive adecvate și asigurând aranjarea corectă a plăcilor;
  • Pregătirea și aplicarea de mortar, scoaterea de exces a materialului și curățarea ulterioară a gresiei sau faianței.

Pe lângă aceste sarcini, pot exista și alte activități suplimentare, în funcție de locația sau tipul de lucrare pe care vă urma să o desfășori. Vei primi toate informațiile necesare de la angajator, sau de la un responasbil ce se vă ocupa de coordonarea muncitorilor.

Aplicați pentru a lucra ca: șef de FAIANȚAR

Ce calități trebuie să ai pentru a lucra că faianțar în străinătate?

Partenerii noștri din străinătate sunt în căutare de meseriași calificați, care se pot adapta diferitelor condiții de muncă, în funcție de proiectul pe care trebuie să îl pună în aplicare. Așadar, este necesar să deții acte care să ateste că ai urmat un curs, sau să îți dovedești experiența în acest domeniu.

Pe lângă acestea, trebuie să știi să utilizezi echipamentele și instrumentele de construcții, să cunoști materialele de lucru, și să colaborezi cu ceilalți angajați. Seriozitatea și profesionalismul sunt calități ce te vor face remarcat în fața angajatorului.

Această meserie implică forță fizică și dexteritate pentru ca rezultatele să fie benefice. Vârstă nu este un criteriu de alegere, dacă poți demonstra că ai rezistența fizică și forța necesară pentru desfășurarea optimă a meseriei de faianțar.

O altă calitate pe care trebuie să o ai este cea de a anticipa și previzualiza lucrările în care vei fi implicat. Această calitate implică anumite cunoștinte de matematică, pentru a-ți putea ușura munca și pentru eliminarea erorilor. Totuși, va fi necesar să interpretezi și să aplici indicațiile dale de responsabilul cu coordonarea lucrărilor.

Pe marea majoritate a șantierelor există mereu un flux continuu de activități ce trebuie duse la bun sfârșit. Din această cauză trebui să știi mereu ce ai de făcut, în ce ordine, și cât timp îți vă lua pentru executarea sarcinilor în cel mai ocrect mod. De cele mai multe ori vei fi nevoit să lucrezi în echipe, ceea ce implică împărțirea de atribuțiuni zilnice, ce se vor tranforma în rutină.

Ce avantaje îți poate aduce colaborarea cu agenția de recrutare Intermann?

În primul rând, vei avea parte de o echipă de specialiști care sunt pregătiți să te îndrume și să îți dea sfaturi pe durata întregului proces de angajare. Indiferent de nelămuririle pe care le ai, alături de echipa Intermann vei găsi rapid cele mai bune soluții.

De asemenea, vei beneficia de transport până în țara în care va urma să lucrezi, vei avea o cazare confortabilă și dotată cu aparatura și instrumentele necesare pentru traiul zilnic, dar și o asigurare de sănătate ce îți vă asigura îngrijirile medicale în cazul în care te accidentezi la locul de muncă, sau în situațiile în care starea ta de sănătate nu este cea mai bună formă.

Vei avea ocazia să lucrezi pe șantiere moderne și să utilizezi aparatură avansată care îți va ușura munca și va elimina pe cât posibil erorile umane. Pe lângă aceasta, vei avea șansa să înveți cum să folosești tehnologii noi, dar și tehnici ce te vor ajuta să capeți experiență și să îți dezvolți cariera.

Șansa de a lucra în străinătate îți va oferi experiențe noi ce vor fi benefice pentru maturizarea ta personală.

Ce trebuie să faci pentru a munci în străinătate ca faianțar?

Dacă ești dispus să pleci peste hotare și să muncești ca faianțar, trebuie să ne trimiți CV-ul tău pentru a afla ce experiențe, competente, studii sau abilitați ai în acest domeniu. Vei fi introdus în baza noastră de date, și vei primi în cel mai scurt timp posibil ofertele de muncă valabile și care să se potrivească cu nevoile tale.

Echipa de specialiști în recrutare a agenției Intermann se va asiura că ai ales job-ul ideal, și că specificațiile constractului de muncă sunt legale și conforme cu noile cerințe de pe piața muncii. Dacă ai întrebări sau dorești mai multe informații, ne poți suna oricând pentru a discuta cu un membru al echipei noastre. Poți beneficia și tu de un salariu atractiv, condiții de muncă moderne, și de un program fix. De asemenea, este bine să știi că orele suplimentare vor fi plătite așa cum a fost stabilit în prealabil de către angajatorul tău.

Agenția Intermann dispune de multe oferte de muncă din domeniul construcțiilor, din care poți alege. Echipa noastră îți va sta alături pentru ca tu să alegi cea mai bună ofertă în funcție de interesele tale. Job-ul într-o țară străină îți va aduce foarte multe avantaje de care te poți bucura și din care poți învață pentru a te dezvolta pe plan profesional, dar și personal.

Alte meserii în construcții în Europa

Pentru mai multe meserii puteti consulta lista din josul paginii dedicata construcții de pe site-ul nostru.
Daca aveti intrebari ne puteti suna oricand in timpul programului de functionare al birourilor noastre din Bucuresti.