ȘEF DE ȘANTIER

ȘEF DE ȘANTIER
🇷🇴 Gama de salarii in Romania :
4000 - 5000 RON 🇷🇴
🇫🇷 Gama de salarii în Franța :
2200 - 3000 € 🇫🇷
🇧🇪 Gama de salarii în Belgia:
2200 - 3000 € 🇧🇪
🇨🇭 Gama de salarii în Elveția :
3700 € - 4200 € 🇨🇭

Sună-ne și îți vom găsi jobul care ți se potrivește în Europa

Un șef de șantier are o responsabilitate foarte mare în cadrul executărilor de lucrări din domeniul construcțiilor. În România, un șef de șantier absolvent al unor studii efectuate într-o facultate cu profil tehnic, ce are cunoștinte medii de Autocad 2D și deține experiență în coordonarea echipelor de meseriași, și are de asemenea abilitați de planificare a lucrărilor de construcții, ajunge să câștige un salariu de 4000 de lei.

Pentru o astfel de responsabilitate ce necesită foarte multe cunoștințe, acest salariu nu este foarte mulțumitor. Însă, în țări precum Franța sau Belgia, salariile sunt mult mai mari iar condițiile de lucru sunt mult mai bune. Din această cauză, foarte mulți meseriași sunt în căutare de job-uri în străinătate care să le ofere un mediu benefic și un venit care să le acopere toate nevoile.

Agenția de recrutare Intermann te poate ajuta să îți găsești job-ul ideal în străinătate pe postul de șef de șantier. Lucrăm cu firme serioase ce sunt în căutare de angajați serioși, profesioniști și cu experiență în domeniul construcțiilor.

Descrierea postului de șef de șantier

Rolul principal al unui șef de șantier este să gestioneze activitățile desfășurate pe șantierul de construcții, pentru a oferi o bună desfășurare a acestora și în cele mai optime condiții pentru ca proiectul final să fie corect executat. Printre atribuțiile acestui post se numără:

 • Utilizarea timpului de muncă exclusiv pentru îndeplinirea sarcinilor zilnice;
 • Verificarea situației în teren;
 • Realizarea de măsurători preliminare;
 • Evidențierea posibilelor probleme tehnice ce pot apărea pe un șantier;
 • Organizarea și programarea lucrărilor;
 • Gestionarea activităților desfășurate de firmele partenere;
 • Realizarea de contabilitate primară a șantierului;
 • Executarea de măsurători finale;
 • Coordonarea activităților de predare a șantierului ce include predarea materialelor în exces precum și eliminarea tuturor reziduurilor din șantier;
 • Verificarea calității lucrărilor pentru a fi în concordanță cu cerințele angajatorului;
 • Rezolvarea sarcinilor echipei;
 • Organizarea locului de muncă;
 • Respectarea cu strictețe a regulilor de rotectie a muncii;
 • Executarea altor activități ce au legătură cu îndeplinirea sarcinilor de lucru.

În funcție de dimensiunea șantierului pe care vei lucra, sau de mărimea proiectului, vei putea avea și alte sarcini pe care va trebui să le îndeplinești. Orice activitate sau cerință îți va fi explicată pentru a înțelege mai bine ce trebuie să faci.

Aplicați pentru a lucra ca: șef de șantier

Ce competențe trebuie să ai pentru un post de șef de șantier în străinătate?

Pe lângă studiile în acest domeniu și experiența de muncă necesare pentru a te putea califica pentru un loc de muncă în străinătate, va trebui să ai și următoarele competențe:

 • Să ai însușiri de personalitate: seriozitate, loialitate, responsabilitate, adaptabilitate, hotărâre, autocontrol, atitudine pozitivă;
 • Deținerea de calități psihice necesare pentru acest job: răbdare, spirit de observație, capacitate de orientare în spațiu, viteză de reacție, capacitate de comunicare;
 • Să fi apt din punct de vedere medical.

Acestea sunt principalele competențe căutate de potențialii tăi angajatori. Partenerii noștri vor să angajeze oameni capabili, calificați, care să poate comunica cu echipa de muncitori, și care să fie om de bază pe șantier. Dacă ai toate aceste competențe, atunci sigur vei găsi un job potrivit printre ofertele de muncă disponibile ale agenției Intermann!

Avantajele colaborării cu agenția de recrutare Intermann

Agenția de recrutare Intermann are o experiență bogata în acest domeniu, și a ajutat mii de oameni să își găsească locul de muncă ideal, care să le aducă un venit sigur și cele mai bune condiții de lucru.

Colaborând cu noi, vei beneficia de transport gratuit până în țara în care va urma să lucrezi, de o cazare confortabilă, aleasă cu atenție pentru a fi cât mai aproape de șantierul de muncă și dotată cu echipamentele și aparatura de care ai nevoie pentru traiul de zi cu zi. În plus, vei avea o asigurare de sănătate care să îți ofere îngrijirile medicale sau tratamentele de care ai nevoie în cazul unor accidentări ce pot apărea la locul de muncă, sau în cazul în care nu te simți în cea mai bună formă.

Un job în străinătate îți poate oferi șansa de a lucra cu echipamente și utilaje moderne, care să îți ușureze munca și care te vor ajuta să îți faci treaba în cele mai optime condiții. Acest lucru te va ajuta să elimini erorile, și să obții rezultate de calitate.

Vei avea șansa să înveți tehnici noi ce te vor ajuta să te dezvolți atât personal, cât și profesional. Poți beneficia de un mediu optim și cele mai bune condiții de muncă, ce îți vor asigura dezvoltarea de care ai nevoie în carieră.

Experiențele pe care le vei trăi într-o țară străină îți pot schimba viața și te pot face să vezi diferitele oportunități cu alți ochi. Avantajele oferite de agenția Intermann sunt foarte multe, și le poți descoperi pe parcursul colaborării noastre.

Ce trebuie să faci pentru a obține un job în străinătate?

Dacă te-ai hotărât deja că vrei să pleci în străinătate pentru a lucra pe postul de șef de santieri, și consideri că ai tot ce îți trebuie pentru această meserie, atunci trebuie doar să ne trimiți CV-ul tău pentru ca echipa noastră de specialiști în recrutare să te cunoască mai bine. Vei fi introdus rapid în baza noastră de date, iar pe baza cerințelor tale, a competențelor și a experienței acumulate în domeniu, vei primi în cel mai scurt timp ofertele de muncă selectate special pentru tine.

Dacă nu știi ce ofertă să alegi și ai nevoie de ajutor, echipa noastră îți stă la dispoziție pentru a-ți da sfaturi și pentru a te îndruma către alegerea job-ului ideal. Poți să câștigi și tu un salariu mult mai motivant și să lucrezi în țări moderne precum Franța, Belgia sau Elveția.

Ne poți suna în cazul în care vrei să discuți direct cu noi, sau în cazul în care ai anumite întrebări în legătură cu procesul tău de angajare. Vei primi răspunsurile necesare pecum și toate condițiile de care ai nevoie pentru o ședere cât mai confortabilă într-o țară străină, pentru ca tu să te poți concentra pe sarcinile de lucru și pe dezvoltarea ta. Echipa Intermann îți va sta alături pentru a-ți găsi locul de muncă ideal!

Alte meserii în construcții în Europa

Pentru mai multe meserii puteti consulta lista din josul paginii dedicata construcții de pe site-ul nostru.
Daca aveti intrebari ne puteti suna oricand in timpul programului de functionare al birourilor noastre din Bucuresti.