TÂMPLAR

TÂMPLAR
🇷🇴 Gama de salarii in Romania :
2000 - 4000 RON 🇷🇴
🇫🇷 Gama de salarii în Franța :
1850 - 2900 € 🇫🇷
🇧🇪 Gama de salarii în Belgia:
1900 - 2800 € 🇧🇪
🇨🇭 Gama de salarii în Elveția :
3700 € - 4200 € 🇨🇭

Sună-ne și îți vom găsi jobul care ți se potrivește în Europa

Meseria de tâmplar este una ce se practică de mai bine de 2000 de ani. Aceasta implică prelucrarea lemnului pentru crearea diferitelor obiecte, și chiar pentru construcția de locuințe. Lemnul este un material convenabil pentru prelucrare. Este mult mai ușor de prelucrat decât piatra, și se pot crea din acesta mobiliere rezistente, ce pot dura o viață întreagă.

Cu toate că este o meserie foarte importantă, în România salariul unui tâmplar este cuprins între 2000 de lei, și aproximativ 3000 de lei. Nu este un salariu foarte mulțumitor, iar din această cauză foarte mulți meseriași pleacă în străinătate pentru a un loc de muncă mai bun.

Agenția de recrutare Intermann îți poate pune la dispoziție foarte multe oferte de muncă în țări precum Franța, Belgia sau Elveția. Această ocazie îți pune la dispoziție foarte multe avantaje, ce îți vor schimba viața.

Ce trebuie să facă un tâmplar?

Principala activitate pe care o desfășoară un tâmplar este prelucrarea lemnului, însă pe lângă acestea, mai există câteva sarcini pe care trebuie să le îndeplinească. Printre aceste sarcini se numără următoarele:

 • Construirea și repararea clădirilor sau a podurilor;
 • Instalarea ușilor și ferestrelor;
 • Construcția podelelor din lemn;
 • Efectuarea diverselor lucrări cu lemn: lipirea diferitelor piese de conexiune utilizând elemente de fixare, tăierea, măsurarea acestuia;
 • Tratarea elementelor sau construcțiilor din lemn cu substanțe ignifuge sau mijloace speciale împotriva bacteriilor;
 • Fabricarea unor obiecte de lemn variate;
 • Asamblarea diferitelor produse fabricate din lemn într-un mod corect;
 • Instalarea diferitelor mobiliere sau produse din lemn.

Pe lângă aceste sarcini de bază, în funcție de șantierul pe care vei lucra și de nevoia angajatorului tău, va trebui să îndeplinești și alte sarcini zilnice. Nu îți face griji, totul îți va fi explicat pentru a-ți putea desfășura meseria în cele mai bune condiții și în cel mai corect mod.

Aplicați pentru a lucra ca: șef de TÂMPLAR

De ce ai nevoie pentru a lucra în străinătate ca tâmplar?

Printre abilitățile sau competențele pe care trebuie să le ai pentru a putea fi acceptat pentru un job în străinătate, se numără următoarele:

 • Dragostea pentru lemn;
 • Stare de sănătate buna, ceea ce include o vedere bună, o rezistență la efort și o sensibilitate articulară musculară;
 • Capabilitatea de a distribui atenția într-un mod eficient;
 • Reacție vizuală rapidă;
 • Capacitatea de a-ți menține atenția pentru un timp îndelungat, și de asemenea, de a o distribui într-un mod flexibil;
 • Deținerea unei bune imaginații spațiale;
 • O gândire vizuală, atenție și precizie bine dezvoltate;
 • O bună cunoaștere a proprietăților lemnului în funcție de specia acestuia;
 • Abilitatea procesării materialelor și cunoștințelor în privința modelelor de încorporare a locurilor individuale;
 • Cunoașterea conceptului de defecte de lemn;
 • Cunoștinte ale metodelor utilizate la amenajarea și fabricarea obiectelor de tâmplărie;
 • Abilitați de citire a schemelor sau a desenelor;
 • Cunoașterea echipamentelor utilizate în meseria de tâmplar.

Chiar dacă ai impresia că nu deții toate aceste abilități sau competențe, nu este nicio problemă. La locul de muncă vei avea șansa să înveți tehnici sau tehnologii noi ce te vor ajuta să îți dezvolți cariera și să devii mai bun în această meserie. De asemenea, trebuie să deții diplome sau dovezi că ai studiat această meserie, sau că ai experiență în acest domeniu. Partenerii noștri sunt în căutare de meseriași calificați și cu experiență în domeniul tâmplăriei pentru a beneficia de cele mai bune rezultate.

Vei putea lucra în echipă cu alți angajați, ceea ce îți va da ocazia să înveți moduri noi de prelucrare a lemnului, sau poți învață despre mai multe echipamente cu care îți vei putea îmbunătății stilul de lucru, și în același timp vei crea produse mai calitative. Un job în străinătate îți poate aduce foarte multe oportunități prin care te poți dezvolta atât personal cât și profesional.

Ce avantaje îți poate aduce colaborarea cu agenția Intermann?

În primul rând vei beneficia de o echipă de specialiști în recrutare, cu o experiență bogată în acest domeniu, și care este pregătită să te ajute să îți găsești job-ul ideal. De asemenea, vei primi răspuns la toate întrebările sau nelămuririle pe care le ai, pentru a ne asigura că ești pregătit din toate punctele de vedere, pentru a lucra în străinătate.

Agenția Intermann colaborează cu parteneri serioși, ce sunt atenți selectați pentru ca tu să ai parte de un loc de muncă sigur, care să respecte toate normele actuale de pe piața muncii. Un job în străinătate îți poate aduce șansa de a lucra cu utilaje și instrumente moderne, de ultimă generație, menite să ușureze munca umană.

Vei beneficia de transport gratuit până în țara în care va urma să lucrezi, de o cazare confortabilă care să fie dotată cu obiectele de care ai nevoie pentru traiul zilnic, dar și de o asigurare medicală pentru a primi îngrijirile și tratamentele de care ai putea avea nevoie. Agenția Intermann face tot posibilul ca șederea ta într-o țară străină să fie cât mai plăcută, pentru ca tu să te poți concentra pe sarcinile zilnice de la locul de muncă.

Ce trebuie să faci pentru a munci în străinătate ca tâmplar?

Tot ce este nevoie să faci este să trimiți CV-ul tău în format electronic la adresa noastră de e-mail. Vei fi introdus în baza de date, iar pe seama abilitaților, competențelor și experienței tale în meseria de tâmplar, vei primi imediat ofertele de muncă ideale pentru tine. Echipa noastră se va asigura că ai ales oferta de muncă cea mai avantajoasă pentru tine.

Ai posibilitatea de a ne suna în cazul în care dorești să discuți direct cu echipa Intermann. Îți stăm la dispoziție pe WhatsApp sau LiveChat. Suntem deschiși la discuții pentru a te cunoaște mai bine, și pentru a afla ce îți dorești de la noul job. Vrem ca experiența ta de muncă în străinătate să fie cât mai plăcută, și să îți aducă experiențele necesare pentru a-ți dezvolta cariera.

Agenția noastră are o experiență bogata în domeniu,  iar scopul nostru principal este să stabilim o legatură puternică între angajator și angajat, pentru ca fiecare să beneficieze de cele mai bune rezultate. Dacă te-ai hotărât și vrei să pleci în străinătate pentru a munci ca tâmplar, noi îți stăm alături și îți prezentăm ofertele noastre disponibile.

Alte meserii în construcții în Europa

Pentru mai multe meserii puteti consulta lista din josul paginii dedicata construcții de pe site-ul nostru.
Daca aveti intrebari ne puteti suna oricand in timpul programului de functionare al birourilor noastre din Bucuresti.