CRESCĂTOR

CRESCĂTOR
🇷🇴 Gama de salarii in Romania :
1600 - 2200 RON 🇷🇴
🇫🇷 Gama de salarii în Franța :
1400- 1800 € 🇫🇷
🇧🇪 Gama de salarii în Belgia :
1550 - 1820 € 🇧🇪
🇨🇭 Gama de salarii în Elveția :
3200- 3700 € 🇫🇷

Sună-ne și îți vom găsi jobul care ți se potrivește în Europa

Activitatea de crescător de animale aduce foarte multe beneficii în economia multor țări. Din această cauză, piața muncii este plină de job-uri pentru acest domeniu. În România, un crescător de animale ajunge să câștige între 1500 de lei și 2800 de lei, însă acesta nu reflectă efortul și responsabilitatea depusă în desfășurarea acestei meserii. Așadar, persoanele ce doresc să muncească pe acest post sunt dispuși să plece în străinătate pentru a căștiga un salariu mult mai bun.

Țări precum Elveția, Belgia și Franța, sunt dispuse să plătească salarii motivante pentru persoanele care aleg să muncească pe postul de crescător de animale. Meseria nu este deloc complicată, iar îndatoririle sunt destul de simple și ușor de îndeplinit. Este un job ideal atât pentru femei cât și pentru bărbați, ce dispun de o rezistență fizică destul de mare. Experiența în acest domeniu reprezintă un avantaj, însă nu este un criteriu de selecție pentru a te angaja.

În funcție de ferma pentru care vei lucra, va trebui să planifici, să organizezi și să efectuezi activități pentru creșterea și îngrijirea animalelor domestice. Acestea pot fi vaci, capre, oi, găini, cai sau chiar cămile, în anumite țări. Fermele de animale sunt importante pentru producția de carne, lapte, produse din lapte, piei și lână. Există însă și ferme unde animalele sunt utilizate pentru activități sportive, recreative sau de tracțiune.

Acest post este potrivit pentru persoanele motivate și entuziasmate, ce au abilități de a primi instrucțiuni, dar și de a munci din proprie inițiativă, care pot comunica ușor cu alte persoane și care se pot adapta la diferite condiții de muncă. Fiind un loc de muncă ce necesită mult efort fizic desfășurat în aer liber, trebuie să fii conștient că vei lucra în soare, vând sau ploaie.

De asemenea, vei beneficia de instrumente și utilaje moderne, ce îți vor ușura munca și te vor ajuta să iți îndeplinești mult mai rapid sarcinile zilnice. În funcție de nevoile angajatorului tău, vei primi sarcini suplimentare de lucru ce iți vor fi explicate pentru a ști exact ce ai de făcut.

Consideri că ai toate calitățile pentru un crescător de animale și îți dorești să muncești într-o țară modernă? Trimite CV-ul tău la adresa noastră de e-mail și vei primi, în cel mai scurt timp, ofertele de muncă potrivite pentru cunoștințele și cerințele tale. Poți alege să ne suni și să vorbești direct cu echipa noastră de recrutare.

Agenția Intermann se află în parteneriat cu foarte mulți antreprenori străini care sunt în căutare de forță de muncă serioasă, care să îi ajute să își dezvolte afacerile. În schimb, vei primi condiții de muncă avantajoase și un salariu atractiv care să reflecte efortul depus în cadrul activităților zilnice de muncă.

Nu mai sta pe gânduri și apelează la ajutorul nostru, pentru a beneficia și tu de un loc de muncă potrivit pentru tine, de experiențe noi ce te vor ajuta să te dezvolți atât personal, cât și în ceea ce privește cariera ta. Echipa Interman îți va sta alături!

Aplicați pentru a lucra ca: CRESCĂTOR

Alte profesii similare din domeniul agriculturii din Europa.

Pentru mai multe meserii puteti consulta lista din josul paginii dedicata agriculturii de pe site-ul nostru.
Daca aveti intrebari ne puteti suna oricand in timpul programului de functionare al birourilor noastre din Bucuresti.