TRACTORIST COMBINĂ AGRICOLĂ

TRACTORIST COMBINĂ AGRICOLĂ
🇷🇴 Gama de salarii in Romania :
3000 - 4000 RON 🇷🇴
🇨🇭 Gama de salarii în Elveția :
Peste 3000 € 🇨🇭

Sună-ne și îți vom găsi jobul care ți se potrivește în Europa

Agricultura a fost și este în continuare un domeniu principal de activitate pentru economia multor țări. Cei mai căutați muncitori pentru acest domeniu sunt tractoriștii pe combină agricolă, însă în România grila de salarizare nu este chiar favorabilă. Salariul net al unui tractorist pe combină agricolă este între 3000 și 4000 de lei, iar salariile mai mare sunt oferite în multe cazuri fară un contract de muncă legal.

Agenția de recrutare Intermann beneficiază de parteneriate cu firme din străinătate ce sunt în căutare de muncitori români pentru țări precum Elveția, Franța și Belgia. Pe lângă salariul mult mai avantajos pe care îl poți primi, vei beneficia de cazare, transport și asigurarea medicală.

Un tractorist pe combină agricolă este foarte căutat mai ales în perioada de recoltare și semănare. Responsabilitatea acestuia este foarte mare, iar pe lângă cunoștințele pe care trebuie să le dețină pentru a conduce utilajul, trebuie să știe și cum să evite anumite probleme ce ar putea aduce avarii echipamentelor de lucru. Din această cauză, dacă vrei să lucrezi ca tractorist pe combină agricolă, trebuie să primești cele mai bune condiții de muncă și un salariu care să reflecte efortul depus.

Pentru că munca în domeniul agricol este destul de obositoare, agenția noastră de recrutare are grijă să îți ofere o cazare confortabilă și dotată cu tot ce ai nevoie, pentru a te putea odihni și pentru a te simți ca acasă. Iar pentru ca tu să te simți în siguranță la locul de muncă, asigurarea medicală te va ajuta în cazul în care te accidentezi sau te îmbolnăvești. Vei primi garantat cele mai bune îngrijiri medicale pentru a revenii în formă.

Muncind în străinătate, vei avea șansa să lucrezi cu utilaje agricole și echipamente moderne, pentru ca munca să fie mult mai ușoară. De asemenea, dacă nu ești obișnuit să lucrezi pe o combină atât de modernă, vei avea parte de instructaj pentru a învață să o manevrezi.

Condițiile de muncă din străinătate sunt mult mai bune, și îți oferă posibilitatea de a călători și de a acumula experiență. Pentru a putea munci ca tractorist pe combină agricolă, ai nevoie de atestate și permise valabile, dar și de capacitatea de a învăța lucruri noi la locul de muncă. Noi îți prezentăm ofertele noastre de muncă iar tu o vei putea alege job-ul care te atrage, iar dacă nu știi care ți se potrivește mai bine, echipa noastră de specialiști te va ajuta să alegi.

Tot ce trebuie să faci pentru a găsi un job avantajos este să ne trimiți în CV în format electronic sau să ne suni pentru a discuta cu echipa noastră de recrutare. Vei fi introdus în baza noastră de date, iar peste câteva zile vei primi oferta de muncă potrivită cunoștințelor tale de muncă, și care să respecte nevoile tale. Contractul de muncă îți va fi explicat, iar dacă ai nelămuriri vei primi explicațiile necesare.

Agenția Intermann îți oferă cele mai bune oferte de muncă din străinătate și se ocupă de tot procesul tău de angajare, pentru ca tu să pleci fară griji și să te poți concentra pe munca și pe dezvoltarea ta.

Aplicați pentru a lucra ca: TRACTORIST COMBINĂ AGRICOLĂ

MONTATOR PANOURI FOTOVOLTAICE​

MONTATOR PANOURI FOTOVOLTAICE

MONTATOR PANOURI FOTOVOLTAICE Intermann este in cautare de personal calificat/necalificat pentru montare panouri fotovoltaice. Cerințe: Experienta în domeniu nu este obligatorie dar constituie un avantaj;

Vezi treaba
Asistent Manager HR Weddingo

Asistent manager Bucuresti

Asistent Manager București 📲📲 Intermann este în căutare de personal calificat pentru asistent manager. Prioritizarea importanței apelurilor telefonice.  Spirit de inițiativă. Abilitatea de a lucra

Vezi treaba

BRUTAR

BRUTAR Intermann este in cautare de personal experimentat pentru un post de brutar. Cerințe: Experienta în domeniu minim 3 ani Limba franceza/engleza- constituie un avantaj; Spirit de

Vezi treaba

COFETAR

COFETAR Intermann este in cautare de personal experimentat pentru un post de cofetar. Cerințe: Experienta în domeniu minim 3 ani Limba franceza/engleza- constituie un avantaj; Spirit

Vezi treaba

DULGHER ACOPERISURI

DULGHER ACOPERISURI Intermann este în căutare de dulgher pentru acoperisuri.  Cerințe: Experiență în domeniu minim 4 ani. Permis de conducere cat.B – constituie un avantaj; LIMBA

Vezi treaba

Sună-ne și îți vom găsi jobul care ți se potrivește în Europa