PESCAR MARITIM

PESCAR MARITIM
🇧🇪 Gama de salarii în Belgia :
1600 - 1900 € 🇧🇪
🇨🇭 Gama de salarii în Elveția :
Nicio cerere pentru acest loc de muncă în Elveția 🇨🇭

Sună-ne și îți vom găsi jobul care ți se potrivește în Europa

În România job-ul de pescar maritim este destul de rar, iar în foarte multe cazuri pescarii din zona Deltei Dunării nu sunt angajați cu contract de muncă legal. Pentru foarte mulți însă, pescuitul maritim este un hobby din care și-ar dori să își câștige salariul. La noi în țară un pescar poate avea un salariu cuprins intre 1400 de lei și 2000 de lei, ceea ce este puțin pentru traiul de zi cu zi.

Intermann este agenția de recrutare care te pune în legătură cu oferte de muncă din strainate, pentru a beneficia de un salariu mult mai motivant și de condiții de muncă europene. Colaborând cu agenția noastră, ai șansa să lucrezi în țări precum Franța, Elveția și Belgia, unde job-urile de pescari maritimi sunt mult mai multe.

Un post de pescar maritim, precum și cel de căpitan sau membru al echipajului, are ca și activitate principală capturarea peștelui de adâncime din mări, cu scopul de a fi vândut sau livrat în mod regulat către cumpărători, organizații specializate sau piețe. Dacă ai cursuri sau atestate care să dovedească că ești pescar în toată regula, poți încerca să lucrezi în străinătate.

Programul de lucru este clar stabilit, iar orele suplimentare sunt plătite conform contractului de angajare semnat. Vei avea șansa să lucrezi cu echipamente moderne, într-un mediu benefic pentru a-ți dezvolta cariera. În ultima perioadă au fost lansate pe piața muncii posturi vacante pentru pasionații de pescuit maritim.

Ne poți suna sau ne poți trimite CV-ul în format electronic. Echipa noastră de recrutare va analiza experiența ta, calificările și aptitudinile tale, pentru a-ți prezenta cele mai bune oferte de muncă. Agenția noastră îți garantează transportul necesar, cazarea și o asigurare medicală de care vei avea nevoie în caz de accidentare la locul de muncă, sau în cazul în care te îmbolnăvești.

Odihna este foarte importantă pentru orice angajat, așa că am selectat cu grijă cazarea în care vei sta. Aceasta este confortabilă și este dotată cu tot ce ai nevoie pentru traiul de zi cu zi. De obicei, cazările se află aproape de locul în care vei muncii, pentru a ajunge rapid și pentru a nu pierde timpul pe naveta.

Partenerii noștri sunt în căutare de muncitori serioși care să beneficieze de condiții de muncă europene, echipamente de lucru moderne, și de un salariu care să reflecte efortul depus. Și tu poți beneficia de un contract de muncă sigur într-o țară europeană.

Agenția noastră de recrutare dispune de o echipă de specialiști instruiți special pentru a te îndruma să îți găsești locul potrivit nevoilor tale. Noi îți stam alături pe tot parcursul procesului de angajare, și ne asigurăm că totul este legal.

Trebuie doar să ai puțin curaj și să apelezi la ajutorul nostru. Îți vom oferi un loc de muncă sigur și posibilitatea de a lucra într-un mediu adecvat, pentru un salariu mult mai bun decât în România. Nu mai sta pe gânduri și sună-ne dacă vrei să te angajezi ca pescar maritim prin intermediul agenției de recrutare Intermann.

Aplicați pentru a lucra ca: PESCAR MARITIM

FAIANTAR

FAIANTAR

FAIANTAR Intermann este in cautare de personal calificat pentru aplicarea de gresie si faianta. Cerințe: Experienta în domeniu minim 2 ani Permis de conducere cat.B

Vezi treaba
MUNCITOR NECALIFICAT

MUNCITOR NECALIFICAT

MUNCITOR NECALIFICAT Intermann este in cautare de personal necalificat pentru mai multe domenii de activitate. Cerințe: Permis de conducere cat.B – constituie un avantaj; Limba franceza

Vezi treaba
MECANIC CAMION

MECANIC CAMION

ANGAJAM MECANIC CAMION MECANIC CAMION Intermann este în căutare de personal calificat pentru postul de mecanic de camion. Cerințe: Experiență în domeniu minim 5 ani.

Vezi treaba
INGRIJITOR FERMA PORCI

INGRIJITOR FERMA PORCI

ANGAJAM INGRIJITOR FERMA PORCI INGRIJITOR FERMA PORCI Intermann este in cautare de personal calificat pentru ingrijitor ferma porci. Cerințe: Experienta în domeniu minim 1 ani; 

Vezi treaba
KINETOTERAPEUT

KINETOTERAPEUT

KINETOTERAPEUT KINETOTERAPEUT Intermann este în căutare de personal calificat pentru kinetoterapeut cu permis auto. Cerințe: Experiență în domeniu minim 2 ani Permis de conducere cat.B

Vezi treaba
Ajutor sudor

Ajutor sudor

Ajutor sudor AJUTOR SUDOR Intermann este in cautare de personal calificat pentru ajutor sudor Cerințe: Experienta în domeniu minim 1 ani Permis de conducere cat.B

Vezi treaba