LUCRĂTOR ÎN SERE

LUCRĂTOR ÎN SERE
🇷🇴 Gama de salarii in Romania :
1400 - 2000 RON 🇷🇴

Sună-ne și îți vom găsi jobul care ți se potrivește în Europa

Agricultura este un domeniu în plină dezvoltare care an de an crează oferte de muncă pe piața muncii, și este în continuă căutare de forță de muncă. Este un domeniu sigur, iar un loc de muncă în agricultură, în special în sere, îți poate oferi șansa de a căștiga mai mulți bani decât în țară. Dacă ești pasionat de acest domeniu și vrei să încerci munca în străinătate, Intermann este agenția care îți pune la dispoziție oferte de muncă ca lucrător în sere.

Intermann este o agenție profesionistă de recrutare, ce este în căutare de muncitori pentru țări precum Franța, Belgia sau Elveția. Agenția îți asigură transportul pentru a ajunge la locul de muncă, cazare confortabilă și dotată cu tot ce ai nevoie pentru traiul de zi cu zi, și îți pune la dispoziție o asigurare medicală pentru a beneficia de îngrijirile necesare în caz de accidentări la locul de muncă, sau în cazul în care te îmbolnăvești.

În România, un lucrător în sere nu căștiga un salariu mai mare decât minimul pe economie, iar în foarte multe cazuri acesta trebuie să muncească fară un contract de muncă legal. Dacă alegi să pleci în străinătate pe același post de muncă, vei avea un salariu european mult mai bun și vei lucra în legalitate, într-un mediu care te va ajuta să te dezvolți personal dar și din punct de vedere al carierei.

În calitate de lucrător în sere vei fi implicat în toate procesele tehnologice ce vor fi baza unei recolte abundente. Așadar, trebuie să ai o condiție fizică bună, să îți placă să lucrezi cu plantele, și să fi deschis la indicațiile și instructajul angajatorului. Printre principalele atribuții pe care le vei avea, se numără:

  • Plantarea de răsaduri
  • Curățarea plantelor
  • Asigurarea unei irigații bune
  • Cultivarea legumelor/fructelor
  • Ambalarea legumelor/fructelor
  • Pregătirea pentru expediere

Serele în care vei lucra pot fi de mai multe tipuri, și anume: de legume, de fructe sau de flori. Indiferent de sera în care vei munci, vei primi indicațiile necesare pentru a-ți putea face treaba cât mai bine. Experiența în acest domeniu reprezintă un avantaj, dar și dacă nu ai mai muncit niciodată într-o seră, nu este nicio problemă. Vei învăța ce ai de făcut la locul de muncă.

Dacă te-ai hotărât și ești dispus să pleci în străinătate pentru a lucra ca lucrător în sere, tot ce trebuie să faci este să trimiți CV-ul tău în format electronic la adresa de e-mail a echipei Intermann, sau să ne suni, pentru a te introduce în baza noastră de date. Vei primi în cel mai scurt timp ofertele de muncă care să se plieze pe nevoile și competențele tale.

Echipa noastră de specialiști în recrutare îți va sta alături și se va asigura că iei cea mai bună decizie în privința ofertei de muncă pe care o vei alege, dar și a contractului pe care îl vei semna. Ne vom asigura că acesta este legal și respectă toate cerințele actuale de pe piața muncii, pentru ca tu să pleci fară griji pentru a te putea concentra pe munca ta.

Aplicați pentru a lucra ca: LUCRĂTOR ÎN SERE

FAIANTAR

FAIANTAR

FAIANTAR Intermann este in cautare de personal calificat pentru aplicarea de gresie si faianta. Cerințe: Experienta în domeniu minim 2 ani Permis de conducere cat.B

Vezi treaba
MUNCITOR NECALIFICAT

MUNCITOR NECALIFICAT

MUNCITOR NECALIFICAT Intermann este in cautare de personal necalificat pentru mai multe domenii de activitate. Cerințe: Permis de conducere cat.B – constituie un avantaj; Limba franceza

Vezi treaba
MECANIC CAMION

MECANIC CAMION

ANGAJAM MECANIC CAMION MECANIC CAMION Intermann este în căutare de personal calificat pentru postul de mecanic de camion. Cerințe: Experiență în domeniu minim 5 ani.

Vezi treaba
INGRIJITOR FERMA PORCI

INGRIJITOR FERMA PORCI

ANGAJAM INGRIJITOR FERMA PORCI INGRIJITOR FERMA PORCI Intermann este in cautare de personal calificat pentru ingrijitor ferma porci. Cerințe: Experienta în domeniu minim 1 ani; 

Vezi treaba
KINETOTERAPEUT

KINETOTERAPEUT

KINETOTERAPEUT KINETOTERAPEUT Intermann este în căutare de personal calificat pentru kinetoterapeut cu permis auto. Cerințe: Experiență în domeniu minim 2 ani Permis de conducere cat.B

Vezi treaba
Ajutor sudor

Ajutor sudor

Ajutor sudor AJUTOR SUDOR Intermann este in cautare de personal calificat pentru ajutor sudor Cerințe: Experienta în domeniu minim 1 ani Permis de conducere cat.B

Vezi treaba