INGINER AGRONOM

AGRONOMIST ENGINEER
🇷🇴 Gama de salarii in Romania :
2000 - 3400 RON 🇷🇴
🇫🇷 Gama de salarii în Franța :
1700- 2500 € 🇫🇷
🇧🇪 Gama de salarii în Belgia :
1550 - 1820 € 🇧🇪
🇨🇭 Gama de salarii în Elveția :
3200- 3700 € 🇫🇷

Sună-ne și îți vom găsi jobul care ți se potrivește în Europa

Activitatea de bază a unui inginer agronom, ca a oricărui inginer, este strâns legată de tehnologie. Acesta lucrează în cercetarea științifică, de producție și tehnologică. Are rolul de a dezvolta echipamentele ce sunt specializate pentru evoluarea agriculturii sau siviculturii. Având în vedere aceste aspecte importante ce sunt în fișa postului unui inginer agronom, nu este de mirare că țările ce au economia bazată pe agricultură, oferă salarii foarte mari pentru a angaja astfel de oameni calificați.

În România, salariul mediu pe care îl poate căștiga un astfel de inginer este de 2400 de lei, și poate ajunge până la 3200 de lei. Nu este un salariu tocmai atractiv pentru experții calificați în acest domeniu, așa că din ce în ce mai mulți ingineri preferă să lucreze în străinătate pentru a-și asigura un venit mult mai bun. Cele mai căutate țări sunt Belgia, Elveția și Franța, unde condițiile de muncă sunt mult mai moderne, iar tehnologiile utilizate sunt de ultimă oră.

Agenția de recrutare Intermann te poate ajuta să iți găsești un loc de muncă potrivit pentru competențele și abilitățile tale. Transportul și cazarea îți sunt asigurate, iar în plus vei beneficia și de o asigurare medicală ce îți va fi de mare folos în situațiile în care te îmbolnăvești sau te accidentezi în timpul programului de lucru.

Postul de inginer agronom poate fi descris prin următoarele sarcini principale:

  • Pregătește rotația culturilor;
  • Furnizează semințele, îngrășămintele anorganice și organice, substanțele chimice de protecție și mașinile ce vor fi utilizate pentru producție;
  • Supraveghează prelucrarea și pregătirea solului, a acțiunilor de semănat și plantat al culturilor;
  • Urmărește procesul de creștere a plantelor, asigură nutriția și protecția acestora pe perioada vegetației;
  • Ajută la recoltarea culturilor, prelucrarea și depozitarea ulterioară a acestora.

Dacă vrei să te angajeti pe acest post, va trebui să deții diplome sau atestate care să demonstreze calificarea profesională în domeniu. Pe lângă asta, ai nevoie de cunoștinte mecanice și de computerizare, pentru a putea utiliza diferite echipamente și utilaje agricole moderne. Activitatea ta se poate desfășura în diferite condiții, deoarece munca zilnică vă avea loc în câmp deschis. Așadar, va trebui să te adaptezi la muncă în condiții de ploaie, vânt sau soare, și de asemenea, să stabilești activitățile zilnice în funcție de condițiile meteo.

Un inginer agronom are foarte multe responsabilități pentru că eforturile să aibă rezultate benefice pentru producția culturilor. Va trebui să îți tratezi job-ul cu mare profesionalism, seriozitate și dorință de muncă. Te crezi pregătit? Vino în echipa Intermann și alege cea mai bună ofertă de muncă pentru competențele tale.

Vei avea șansă să lucrezi într-un mediu plăcut, și să beneficiezi de condiții de muncă benefice pentru dezvoltarea ta și a carierei tale. Îți vei putea îmbogăți experiența și te vei putea perfecționa în cadrul noului job.

Trimite-ne și tu CV-ul tău, iar echipa noastră de specialiști în recrutare îți va trimite imediat ofertele de muncă valabile și care să se potrivească cu cerințele tale. Ne poți și suna pentru a vorbi direct cu echipa de recrutare, în cazul în care ai nevoie de îndrumări sau de detalii suplimentare.

Aplicați pentru a lucra ca: INGINER AGRONOM

Alte profesii similare din domeniul agriculturii din Europa.

Pentru mai multe meserii puteti consulta lista din josul paginii dedicata agriculturii de pe site-ul nostru.
Daca aveti intrebari ne puteti suna oricand in timpul programului de functionare al birourilor noastre din Bucuresti.