FERMIER

FERMIER
🇷🇴 Gama de salarii in Romania :
1600 - 2200 RON 🇷🇴
🇫🇷 Gama de salarii în Franța :
1400- 1800 € 🇫🇷
🇧🇪 Gama de salarii în Belgia :
1550 - 1820 € 🇧🇪
🇨🇭 Gama de salarii în Elveția :
3200- 3700 € 🇫🇷

Sună-ne și îți vom găsi jobul care ți se potrivește în Europa

În ziua de azi, foarte mulți deținători de ferme au înțeles că tehnologia este cea care îi poate ajuta să își crească producția și să aibă, astfel, rezultate mult mai optime. Cu toate acestea însă, munca umană nu poate fi înlocuită 100%, astfel încât, fermierii sunt la mare căutare printre antreprenorii din acest domeniu. În România, salariul unui fermier începe de la 1200 de lei și poate ajunge, în cele mai bune cazuri, la 2500 de lei.

Din cauza salariilor mici și a ofertelor de muncă destul de puține, foarte multe persoane calificate în acest domeniu, aleg să muncească în străinătate, în țări precum Franța, Belgia sau Elveția, unde salariile sunt mult mai mari. Agenția de recrutare Intermann îți poate oferi șansa să lucrezi ca fermier într-o țară modernă și în condiții mult mai benefice pentru dezvoltarea ta, atât din punct de vedere profesional, cât și personal.

Printre principalele sarcini pe care le vei avea în calitate de fermier, se numără:

  • Operarea, monitorizarea și întreținerea utilajelor, dispozitivelor și vehiculelor agricole;
  • Lucrarea solului și selectarea de semințe;
  • Fertilizarea, protejarea și îngrijirea plantelor și a animalelor;
  • Curățarea grajdurilor;
  • Manipularea sculelor și a mașinilor implicate în activitățile de întreținere zilnice;
  • Executarea lucrărilor de reparații;
  • Protecția mediului și a animalelor.

În funcție de tipul fermei pentru care vei fi angajat, vei avea și alte sarcini specifice scopului principal de producție sau de activitate. Aceste sarcini le vei primi de la un responsabil, ce îți va explica și îți va face instructajul necesar pentru a putea îndeplini toate întrebuințările din fișa postului. Vei lucra alături de alți angajați, așa că va trebui să ai abilități de comunicare, să fii sociabil și să știi să muncești în echipă.

De asemenea, căutăm oameni serioși care să fie motivați să muncească, harnici care să realizeze activități benefice pentru dezvoltarea fermei din proprie inițiativă. Este o meserie destul de obositoare, așa că vei dispune de o cazare confortabilă în care te poți odihni, dotată cu aparatura de care ai nevoie pentru traiul zilnic.

Agenția Intermann are parteneri în mai multe țări europene, care sunt în căutare de forță de muncă calificată sau necalificată, care să îi ajute să își dezvolte afacerile. În schimb, vei beneficia de un mediu de muncă avantajos și de un salariu motivant.

Ne poți trimite, oricând, CV-ul tău în format electronic și vei fi înscris în baza noastră de date, pentru a primi rapid ofertele de munca potrivite în funcție de abilitățile și competențele tale. Facem eforturi pentru a-ți găsi cele mai bune oferte de locuri de muncă, care să se adapteze nevoilor tale.

Poți beneficia oricând de un salariu mult mai bun și de condiții de muncă moderne, dacă alegi să intri în echipa Intermann. Echipa noastră de specialiști îți vor sta alături pe durata procesului de angajare, dar și după, pentru a ne asigura că job-ul este potrivit pentru tine. Ne poți suna pentru mai multe informații referitoarele la ofertele de muncă valabile sau dacă ai nevoie de îndrumări pentru a face cea mai bună alegere.

Aplicați pentru a lucra ca: FERMIER

Alte profesii similare din domeniul agriculturii din Europa.

Pentru mai multe meserii puteti consulta lista din josul paginii dedicata agriculturii de pe site-ul nostru.
Daca aveti intrebari ne puteti suna oricand in timpul programului de functionare al birourilor noastre din Bucuresti.