ȘOFER MACARA FORESTIERĂ

ȘOFER MACARA FORESTIERĂ
🇷🇴 Gama de salarii in Romania :
2500 - 3000 RON 🇷🇴

Sună-ne și îți vom găsi jobul care ți se potrivește în Europa

Meseria de șofer nu este făcută pentru oricine, iar printre cele mai dificile se găsește și cea de șofer pe macara forestieră. Ai nevoie de multă îndemânare, precizie și atenție, iar eforturile depuse pentru acest job ar trebui plătite pe măsură. La noi în țară însă, job-urile pentru șoferi sunt multe, însă nu îndeplinesc toate condițiile de muncă pe care ar trebui să le aibă orice angajat. Nu mai vorbim de salariile oferite de angajatori, care în România, pentru un șofer de macara forestieră, nu depășesc suma de 3000 de lei, sau dacă depășesc această sumă, sunt deobicei oferite fară contract de muncă.

Intermann însă, este o agenție de recrutare ce este în căutare de șoferi pentru țări precum Elveția, Franța și Belgia. Salariile sunt mult mai motivante decât cele din țară, iar transportul, cazarea și asigurarea medicală sunt suportate de agenție. Ești pasionat de șoferie și cauți un loc de muncă mult mai bun? Contacteaza-ne și în câteva zile vei primi oferta de muncă potrivită pentru nevoile tale!

Munca de șofer pe macara forestieră implica anumite pericole, și de multe ori pot avea loc accidentări. De accea, agenția noastră de recrutare îți oferă o asigurare de sănătate care să acopere cheltuielile de spitalizare pentru ca tu să primești cele mai bune îngrijiri medicale.

De asemenea, timpii de lucru pentru un șofer profesionist sunt importanți, iar job-urile noastre în străinătate respectă acești timp. Nu va trebui să muncești peste program sau fără pauze, așa cum se întâmplă de multe ori la locurile de muncă din România. Odihna este foarte importantă, așa că vei beneficia de o cazare confortabilă, aproape de locul în care vei munci, și dotată cu tot ce ai nevoie. Utilajele pe care le vei conduce și echipamentele de muncă cu care vei lucra sunt moderne pentru a-ți ușura munca.

Muncind în străinătate vei avea parte de condiții mult mai bune de muncă, de un mediu adecvat nevoilor tale, dar și de un contract bine pus la punct, care să respecte toate condițiile de pe piața muncii. Nu va trebui să îți faci griji de nimic, pentru că echipa Intermann se va ocupa de întreg procesul tău de angajare, și îți va sta alături oricât este nevoie.

Ai nevoie doar de permisele de conducere și atestatele valabile, dar și de puțin curaj. Echipa de recrutare îți va căuta oferta de muncă care să îți respecte toate nevoile, și te va îndruma pe tot parcursul tău de angajare. Trebuie să ne trimiți CV-ul tău în format electronic, pentru a afla cât mai multe despre experiența ta și despre abilitățile tale de muncă, pentru a-ți putea găsi cel mai bun job.

Crezi că nu te descurci cu CV-ul? Nicio problemă! Ne poți suna sau ne poți da un mesaj pe WhatsApp și îți vom explica ce este de făcut pentru a te angaja. Avem mereu oferte de muncă avantajoase și colaborăm cu cei mai buni parteneri din străinătate pentru ca tu să beneficiezi de cele mai bune locuri de muncă.

Aplicați pentru a lucra ca: ȘOFER MACARA FORESTIERĂ

FAIANTAR

FAIANTAR

FAIANTAR Intermann este in cautare de personal calificat pentru aplicarea de gresie si faianta. Cerințe: Experienta în domeniu minim 2 ani Permis de conducere cat.B

Vezi treaba
MUNCITOR NECALIFICAT

MUNCITOR NECALIFICAT

MUNCITOR NECALIFICAT Intermann este in cautare de personal necalificat pentru mai multe domenii de activitate. Cerințe: Permis de conducere cat.B – constituie un avantaj; Limba franceza

Vezi treaba
MECANIC CAMION

MECANIC CAMION

ANGAJAM MECANIC CAMION MECANIC CAMION Intermann este în căutare de personal calificat pentru postul de mecanic de camion. Cerințe: Experiență în domeniu minim 5 ani.

Vezi treaba
INGRIJITOR FERMA PORCI

INGRIJITOR FERMA PORCI

ANGAJAM INGRIJITOR FERMA PORCI INGRIJITOR FERMA PORCI Intermann este in cautare de personal calificat pentru ingrijitor ferma porci. Cerințe: Experienta în domeniu minim 1 ani; 

Vezi treaba
KINETOTERAPEUT

KINETOTERAPEUT

KINETOTERAPEUT KINETOTERAPEUT Intermann este în căutare de personal calificat pentru kinetoterapeut cu permis auto. Cerințe: Experiență în domeniu minim 2 ani Permis de conducere cat.B

Vezi treaba
Ajutor sudor

Ajutor sudor

Ajutor sudor AJUTOR SUDOR Intermann este in cautare de personal calificat pentru ajutor sudor Cerințe: Experienta în domeniu minim 1 ani Permis de conducere cat.B

Vezi treaba

Sună-ne și îți vom găsi jobul care ți se potrivește în Europa