CULTIVATOR

CULTIVATOR
🇷🇴 Gama de salarii in Romania :
2000 - 3400 RON 🇷🇴
🇫🇷 Gama de salarii în Franța :
1700- 2500 € 🇫🇷
🇧🇪 Gama de salarii în Belgia :
1550 - 1820 € 🇧🇪
🇨🇭 Gama de salarii în Elveția :
3200- 3700 € 🇫🇷

Sună-ne și îți vom găsi jobul care ți se potrivește în Europa

Cultivarea de fructe și legume este un domeniu în plină modernizare și tehnologizare, iar job-urile oferite sunt din ce în ce mai multe, în special din cauza pandemiei de Coronavirus ce a impus stoparea activităților pentru perioade îndelungate de timp. În urma acestor pauze mari, foarte mulți deținători de ferme, ce cultivă fructe și legume, sunt disperați să găsească forță de muncă care să îi ajute să iasă din impas.

În România, meseria de cultivator nu prea este plătită așa cum ar trebui. Un cultivator nu căștigă un salariu mai mare decât minimul pe economie, ceea ce este insuficient în comparație cu efortul fizic implicat în desfășurarea acestei meserii. Există însă posibilitatea de a munci în țări străine, cum ar fi în Belgia, Elveția sau Franța. Salariile sunt mult mai mulțumitoare, iar contractele de muncă iți oferă siguranța zilei de mâine.

Agenția Intermann îți pune la dispoziție foarte multe oferte de muncă pentru postul de cultivator, din care poți alege. Acest job este potrivit pentru femei și bărbați, cu sau fară experiență, fară limită de vârstă. Este necesar însă să ai o condiție fizică bună și să reziști la efort. În funcție de tipul fermei, va trebuie să lucrezi fie în sere, fie în câmp deschis, ceea ce implică și o rezistență la diferite condiții, cum ar fi soare, vânt sau ploaie.

Îndatoririle acestui loc de muncă sunt destul de simple și se pot învața printr-un instructaj rapid. Tot ce ai de făcut este să cultivi fructe sau legume, în funcție de ferma agricolă pentru care vei fi angajat, să îngrijești plantele de cultură și să respecți sarcinile zilnice date de responsabilul ce se vă ocupa de tine și de echipa din care vei face parte.

Pentru că este o meserie ce are loc în cadrul unei echipe, sunt necesare abilități de socializare și comunicare. De asemenea, trebuie să fii serios, profesionist și să fii dornic de muncă. Vei beneficia de un program de lucru fix, iar orele suplimentare vor fi plătite în funcție de alegerea angajatorului.

Dacă vrei și tu să lucrezi pentru un salariu european, și în condiții mult mai avantajoase, trebuie doar să ne trimiți CV-ul tău pe baza căruia vom putea selecta ofertele de muncă ideale pentru tine. Mai ai oportunitatea și de a ne suna direct, pentru a discuta cu echipa de recrutare Intermann. Îți vom explica cum va decurge procesul tău de angajare, și te vom ajuta să îți alegi locul de muncă perfect pentru tine.

Vei fi introdus rapid în baza noastră de date, și vei primi în cel mai scurt timp ofertele de muncă valabile, iar apoi vei putea pleca imediat în străinătate pentru a începe lucrul pe postul de cultivator. Această nouă experiență te va ajuta să te dezvolți și să acumulezi competențe și abilități noi, ce te vor ajuta și în alte locuri de muncă.

Alătură-te și tu echipei Intermann pentru a beneficia de cele mai bune condiții de muncă și de un parteneriat care te va ajuta să îți găsești job-ul ideal!

Aplicați pentru a lucra ca: CULTIVATOR

Alte profesii similare din domeniul agriculturii din Europa.

Pentru mai multe meserii puteti consulta lista din josul paginii dedicata agriculturii de pe site-ul nostru.
Daca aveti intrebari ne puteti suna oricand in timpul programului de functionare al birourilor noastre din Bucuresti.