LUCRĂTOR AGRICOL

LUCRĂTOR AGRICOL
🇷🇴 Gama de salarii in Romania :
1600 - 2200 RON 🇷🇴

Sună-ne și îți vom găsi jobul care ți se potrivește în Europa

Sezoanele de întreținere a culturilor de sfeclă, cartofi, floarea-soarelui, porumb, fasole, hamei, tutun, sunt perioadele de timp în care sunt oferite cele mai multe oferte de muncă ca lucrător agricol. Orice țară europeană a cărei economie se bazează foarte mult pe domeniul agricol, este în continuă căutare de muncitori serioși și profesioniști care să lucreze pe un salariu mai bun decât în România. Chiar dacă industria agricolă a început să se tehnologizeze din ce în ce mai mult, tot este nevoie de lucrători agricoli pentru ca producțiile să fie bogate.

La noi în țară, indiferent dacă ai experiență sau nu, poți câștiga un salariu cuprins între 1000 și 2500 de lei ca și lucrător agricol. În foarte multe cazuri însă, acest post nu vine la pachet și cu un contract legal de angajare, ceea ce este o mare problemă ce îi convinge pe mulți tineri să plece în străinătate pentru a munci.

Intermann este agenția de recrutare ce te poate ajuta să îți găsești de muncă pe unul dintre câmpurile agricole din Franța, Belgia sau Elveția. Agenția îți oferă cazare confortabilă, transportul până la locul de muncă, dar și o asigurare de sănătate pentru a beneficia de îngrijiri medicale.

În calitate de lucrător agricol vei avea un șef de fermă ce va distribui sarcinile de lucru și te va iniția în muncile câmpului. Va trebui să pregătești terenul agricol pentru cultivare, să fertilizezi câmpul, să irigi culturile agricole, să întreții solul și să controlezi buruienile. Experiența în acest domeniu reprezintă un avantaj, însă lipsa acesteia nu este o problemă. Vei învăța la locul de muncă ce trebuie să faci în funcție de activitățile stabilitae prin calendarul anual al lucrărilor agricole.

Printre activitățile agricole ce pot fi incluse în fișa postului unui lucrător agricol, se pot regăsi:

  • Realizarea de lucrări simple în agricultură
  • Săparea, irigarea, stropirea și fertilizarea solului
  • Culesul de fructe și legume
  • Hrănirea animalelor
  • Realizarea de lucrări suplimentare pentru menținerea curățeniei
  • Stivuirea produselor recoltate

Calitățile necesare pentru a munci ca lucrător agricol sunt: munca în echipă, atitudine civilizată față de ceilalți angajați, respectarea sarcinilor de lucru, rezistență bună la diferite condiții, capacitate de organizare la locul de muncă. Daca îndeplinești toate aceste calități și ești dispus să pleci în străinătate pentru a lucra într-un mediu modern, cu echipamente noi, poți apela la ajutorul agenției Intermann.

Pe baza CV-ului trimis, echipa va selecta ofertele de muncă potrivite competențelor tale. Vei fi introdus în baza noastră de date, și vei primi imediat ofertele de muncă valabile. Ne poți suna pentru a discuta nelămuririle pe care le ai, și pentru a ne asigura că faci cea mai bună alegere.

Îți vom sta alături și te vom îndruma pe tot parcursul procesului tău de angajare, și chiar și după, pentru a putea rezolva anumite conflicte ce pot apărea la orice loc de muncă. Dispunem de foarte multe oferte de muncă pentru postul de lucrător agricol, și te așteptăm în echipa noastră, pentru a beneficia și tu de un loc de muncă bun care să îți aducă un salariu european.

Aplicați pentru a lucra ca: TRACTORIST ÎN VITICULTURĂ

Alte profesii similare din domeniul agriculturii din Europa.

Pentru mai multe meserii puteti consulta lista din josul paginii dedicata agriculturii de pe site-ul nostru.
Daca aveti intrebari ne puteti suna oricand in timpul programului de functionare al birourilor noastre din Bucuresti.