MECANIC AGRICOL

MECANIC AGRICOL
🇷🇴 Gama de salarii in Romania :
3000 - 5000 RON 🇷🇴
🇫🇷 Gama de salarii în Franța :
1700 - 2200 € 🇫🇷
🇧🇪 Gama de salarii în Belgia :
1700 - 2200 € 🇧🇪
🇨🇭 Gama de salarii în Elveția :
Salariul foarte mare 🇨🇭

Sună-ne și îți vom găsi jobul care ți se potrivește în Europa

Buna funcționare a domeniului agricol este dată în mare parte de utilajele agricole care trebuie să fie mereu în bună funcționare. Pentru acest lucru este nevoie de mecanici agricoli pricepuți, care să știe să repare orice echipament agricol. În România există foarte multe cazuri în care un mecanic agricol nu este plătit destul de bine pentru toate responsabilitațile pe care le are. Spre exemplu, salariile noastre de bază pentru un astfel de job sunt cuprinse între 3000 și 5000 de lei, însă nu toți angajatorii oferă și un contract de muncă legal.

Foarte mulți mecanici agricoli sunt atrași să muncească în străinătate deoarece știu că vor primi un contract de muncă, un salariu mult mai bun, și nu vor avea grija zile de mâine. Astfel de oferte de muncă în străinătate sunt oferite de agenția de recrutare Intermann. Aceasta colaborează cu parteneri din Elveția, Franța sau Belgia, și este în căutare de muncitori responsabili, serioși, și care își doresc să muncească într-un mediul european.

Un mecanic agricol de întreținere și reparații trebuie să asigure supravegherea, întreținerea și reparațiile mașinilor și echipamentelor agricole, ce se află în dotarea oricărei organizații ce se ocupă cu agricultura. Aproape întreagă activitate agricolă este bazată pe utilaje, iar din această cauză este mare nevoie de mecanici agricoli. Foarte multe firme din străinătate oferă salarii extrem de avantajoase și condiții de muncă cât mai bune pentru un astfel de post.

De asemenea, un mecanic agricol trebuie să știe să utilizeze diferite echipamente care să îl ajute în procesele de reparații și de întreținere a utilajelor agricole.

Dacă ai studii și cunoștinte în acest domeniu, și ești pasionat de mecanică, atunci ai și tu nevoie de un job bine plătit în străinătate. În același timp, vei avea șansa de a-ți îmbogății experiența și de a învăța lucruri noi care să îți dezvolte cariera. De asemenea, majoritatea job-urilor noastre implică utilizarea de echipamente moderne pentru ca tu să îți poți ușura munca.

Agenția Intermann oferă cazare, asigurare medicală și transport, pentru ca tu să pleci fară griji și pentru a te putea concentra pe munca ta. Cazările au fost selectate atent pentru a oferi un mediu confortabil pentru odihnă. Asigurarea medicală îți oferă îngrijirile de care ai nevoie în cazul în care te accidentezi într-o zi de muncă, sau te îmbolnăvești.

Ne poți suna oricând pentru a vorbi cu echipa noastră de recrutare, sau ne poți trimite un CV în format electronic pentru a putea fi introdus în baza noastră de date. O dată ce începem să te cunoaștem și stabilim exact abilitățile și competențele tale, îți putem selecta cele mai bune oferte de muncă care să respecte cerințele tale. Specialiștii noștri îți vor sta aproape și te vor îndruma, pentru ca tu să alegi cel mai bun job de mecanic agricol în funcție de experiența ta și de ceea ce știi să faci.

Intermann se ocupă de procesul tău de angajare pentru ca acesta să fie legal din toate punctele de vedere, și să respecte cerințele actuale de pe piața muncii. Partenerii noștri sunt foarte serioși, și sunt în căutare de colaborări de lungă durată.

Aplicați pentru a lucra ca: MECANIC AGRICOL

FAIANTAR

FAIANTAR

FAIANTAR Intermann este in cautare de personal calificat pentru aplicarea de gresie si faianta. Cerințe: Experienta în domeniu minim 2 ani Permis de conducere cat.B

Vezi treaba
MUNCITOR NECALIFICAT

MUNCITOR NECALIFICAT

MUNCITOR NECALIFICAT Intermann este in cautare de personal necalificat pentru mai multe domenii de activitate. Cerințe: Permis de conducere cat.B – constituie un avantaj; Limba franceza

Vezi treaba
MECANIC CAMION

MECANIC CAMION

ANGAJAM MECANIC CAMION MECANIC CAMION Intermann este în căutare de personal calificat pentru postul de mecanic de camion. Cerințe: Experiență în domeniu minim 5 ani.

Vezi treaba
INGRIJITOR FERMA PORCI

INGRIJITOR FERMA PORCI

ANGAJAM INGRIJITOR FERMA PORCI INGRIJITOR FERMA PORCI Intermann este in cautare de personal calificat pentru ingrijitor ferma porci. Cerințe: Experienta în domeniu minim 1 ani; 

Vezi treaba
KINETOTERAPEUT

KINETOTERAPEUT

KINETOTERAPEUT KINETOTERAPEUT Intermann este în căutare de personal calificat pentru kinetoterapeut cu permis auto. Cerințe: Experiență în domeniu minim 2 ani Permis de conducere cat.B

Vezi treaba
Ajutor sudor

Ajutor sudor

Ajutor sudor AJUTOR SUDOR Intermann este in cautare de personal calificat pentru ajutor sudor Cerințe: Experienta în domeniu minim 1 ani Permis de conducere cat.B

Vezi treaba