TRACTORIST ÎN VITICULTURĂ

TRACTOR IN VITICULTURE
🇷🇴 Gama de salarii in Romania :
1600 - 2200 RON 🇷🇴

Sună-ne și îți vom găsi jobul care ți se potrivește în Europa

Economia multor țări se bazează pe domeniul agricol, ceea ce îl face un domeniu de muncă sigur, indiferent de țara în care vrei să muncești. În România, un tractorist în viticultură nu este foarte bine plătit, în cele mai multe cazuri ajungând să câștige un salariu de 2400 – 3000 de lei. O mare problemă este că angajații pe acest post nu beneficiază de un contract de muncă, ceea ce nu este deloc legal și nu poate oferi siguranță.

Intermann este o agenție de recrutare ce este în căutare de muncitori care să lucreze pe postul de tractorist în viticultură în țări precum Franța, Belgia și Elveția. Salariile din străinătate sunt mult mai mari, ceea ce te poate motiva să lucrezi în continuare. De asemenea, agenția îți oferă transportul necesar pentru a ajunge în țara în care va urma să lucrezi, te va caza într-un loc confortabil în care să te poți odihni, dar și o asigurare de sănătate pentru a beneficia de cele mai bune îngrijiri medicale.

În calitate de tractorist în viticultură va trebui să execuți lucrări agricole mecanizate pe câmpul în care se află producția. Aceste lucrări includ înființarea și întreținerea culturilor pentru a beneficia de cele mai bogate producții. De asemenea, ocupația presupune și executarea unor lucrări de prelucrare a solului, semănarea, întreținerea culturilor și transportul produselor agricole din câmp până la locul de depozitare sau consum.

De asemenea, cunoștințele din domeniul mecanic reprezintă un mare avantaj, pentru că vor exista situații în care va trebui să inspectezi utilajul agricol pentru a te asigura că este într-o stare de funcționare la parametrii maximi. Pe lângă aceste cunoștințe, sunt necesare permisele de conducere și atestatele valabile și specifice acestui domeniu de muncă.

Un tractorist în viticultură are nevoie de o rezistență bună la condiții de lucru dificile precum: precipitații, câmp deschis, soare, zgomot, efort fizic, vânt. Trebuie să știe să manevreze o gamă largă de tractoare și mașini agricole, să aibă aptitudini care să îi permită să lucreze cu echipamente performante și cu un grad mare de computerizare. Dacă ai impresia că nu te-ai descurca cu toate acestea, stai liniștit! Foarte multe oferte de muncă ca tractorist în viticultură includ ore de instructaj sau de inițiere pentru a învăța ce ai de făcut.

Te-ai hotărât și vrei să lucrezi în agricultură? Trimite-ne CV-ul tău, sau ne poți suna pentru a discuta cu echipa noastră de specialiști în recrutare. Vei fi introdus în baza noastră de date, iar pe seama competențelor, abilităților, și cerințelor tale, vei primi în cel mai scurt timp cele mai bune oferte de muncă.

Indiferent de întrebările pe care le ai, ne poți suna și îți vom oferi toate informațiile și detaliile de care ai nevoie. Vrem să îți asigurăm tot ajutorul de care ai nevoie pentru a pleca fără griji, pe un post de muncă bun și în cele mai benefice condiții. Contractul de muncă pe care îl vei semna va fi analizat de specialiștii noștri, pentru a fi legal din toate punctele de vedere.

Alătură-te și tu echipei Intermann pentru a beneficia de cele mai bune oferte de muncă în străinătate!

Aplicați pentru a lucra ca: TRACTORIST ÎN VITICULTURĂ

Alte profesii similare din domeniul agriculturii din Europa.

Pentru mai multe meserii puteti consulta lista din josul paginii dedicata agriculturii de pe site-ul nostru.
Daca aveti intrebari ne puteti suna oricand in timpul programului de functionare al birourilor noastre din Bucuresti.